ANALOG TV`Lİ 5" INCH İNCE GPS NAVİGASYON CİHAZ 2GB SD CARD sahibinden.com'da
bu cıhaz nasıldır arkadaslar fıkrı olan varmı
Printable View
ANALOG TV`Lİ 5" INCH İNCE GPS NAVİGASYON CİHAZ 2GB SD CARD sahibinden.com'da
bu cıhaz nasıldır arkadaslar fıkrı olan varmı
arkaşdaşlar üzerinde başarsoft haritası olmayan ürünleri almamanızı tavsiye ederim şuan piyasadaki en iyi harita bu ürünlerde...
ben tomtom un en son çıkan navigasyon cihazını aldım ve mükemmel ötesi hem dokanmatiği hem kullanımı ayrıca bluetooth gayet kullanışlı hatta sim rehberini hafızasına alıyor arayanı gösteriyor mesajları gösteriyor ve okuyor kesinlikle tomtom diyorum
zekı tomtomu nekadara aldın ve hangı modelı
valla kredi kartının puanlarından aldım ben onu modelini şuan hatırlamıyorum teknosadan almıştım ordaki arkadaşlar tomtomun en son modeli demişti tabi yaklaşık 5 ay oldu ama o zaman yaklaşık fiyatı 550-600 civarındaydı fakat mükemmel kullanışlı alacak olan varsa tomtomdan şaşmasın
navking m550 de 1 sene route66 kullanıp güncellemeleri yapsamda başarsoft harita daha iyi. Şimdi iGo var ve güncel harita, speedcam, poi ler var. sorun cihaz değil yazılımda yani. ;)
piranha sigma ya da evoque almayı düşünüyorum nasıldır?
Bende de navkin mini s350 var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.. harita gerçekten berbat birşey.. Şuan igo9 yüklü.. Harita kötü ama Navking in cihazları güzel bence.. Ayrıca igoyu kurmakta çok basit. Hafıza kartına kuruyorsunuz programları sonra cihaza takıp başlatıyorsun bukadar..
Hem Tomtom hem de Navitech kullandım. Şu anda navitech QX-B511 kullanıyorum. Kesinlikle hem fiyat hem de performans açısından bu cihazı öneririm. Haritası Başarsoft ve İgo Primo 1.2. Cihazın özelliklerinde yok yok ama asıl amacı olan harita ve yol bulma ihtiyacını çok başarı biçimde (benim de tercih sebebimdi) yerine getiriyor. Ömür boyu harita güncellemesi de ücretsiz. Ankara'da bulunuyorum. Ankara için Tom Tom haritası inanılmaz derecede hatalı ve eksik. Sokak adları doğru değil ve henüz güncellenmemiş durumda. Kesinlikle Navitech almanı öneririm. Garmin de çok iyi cihazdır ama fiyatları çok yüksek ne yazık ki.
arkadaşım çooook haklısın bendede route 66 var bi boka yaramaz bu iletiyi okuyan arkadaşlar sakına navking mi anam haaa igo yazılımlı nexten şaşmayın......
ben de oblio navplus x aldım,başarsoft ömür boyu ücretsiz güncelleme vs harika bir cihaz tavsiye ederim...