sen bilirsin hocam benden tavsiye etmesi ben olsam o compları almam sadece uyarmak istedim bende senin gibi az araştırmadım zamanında o yüzden söylüyorum.
Printable View
sen bilirsin hocam benden tavsiye etmesi ben olsam o compları almam sadece uyarmak istedim bende senin gibi az araştırmadım zamanında o yüzden söylüyorum.
crossover midlere gelen bass ve tiz sesleri filtreleyerek kompenentlerden sadece mid seslerin cıkmasını saglar. aynı şekilde filtreledigi tizleri de tweeterlara yönlendirir. sonuc olarak daha kaliteli ses :) ayrıca da kompenent kullanılan sistemde sub olmazsa olmaz bence tabiki ;)
Bu tip markaları tercih sebebiniz ucuz olmasımıdır heleki compenantlarda tizlerin ve midlerin dandik oldugunda yanmasıda okadar kolay olddugu ortadayken
Valla dostum beni dinlersen sıfır jameson falan alacağına aynı paralara internetten ikinci el bilindik bir marka al, pioneer'dan şaşma derim.. subwoofer ilk etapta banada mantıksız geliyordu, taki bir arkadaşım bana kabin bas ve amfisini zorla hediye edene kadar.. şimdi subwoofer olmadan müzik dinleyemiyorum.. resmen doyuma ulaştırıyor, onun arabayı titreştirmesi bile mükemmel.. bas'ın mantığıda o zaten, müziği fiziksel olarak hissetmen.. asıl tiz sesler baş ağrısı yapıyor..
arkadaşlar merhaba bende temiz ve güzel bir ses istıyorum. ama güm güm şeklinde değil. yani müziği açınca temiz ses az bas falan işte. yorumları okudum ama anlayamadım. ben ne alayım_???
2 takım mid alın. bi sub bi de 4 kanal amfi. güzel olur :)