başka fikri olan:)
Printable View
başka fikri olan:)
yav o kadar anlayan adam var bi yorum alamadık valla kimseden:)
Kaptan bişeyler yaptırırsan, bizede yaz olur mu? Seni ciddi ve sabırsız görüyorum. Yakında iş bitecek gibi. :D
Malzemeler, kaça mal olduğu, memnuniyet seviyesi, ve kapanışta da değiyo mu yapılanlara değerlendirmesi..
Şimdi teybi ne aldın desem, "comming soon" diyeceksin. :D
Bari şunu cevapla, cihaz kargo/posta ile geldi ise gümrüğe girdi mi, ücret ödedin mi?
sadece alırken shipping parası vermiştim alırken sıkıntı olmadı 2 haftada geldi..ama hediye olarak göstertdik;) 100 dolar üzeri göstermemek gerekiyomuş
bitir şu işi de sen de kurtul biz de :D
evet valla:D
nerde o eski sistemciler aaah ah:) hadi yorumlar gelsin yardımcı olsun birileri bana..kafama göre dalacam yoksa bu işe:D
ille flood yaptıracaksınız bana:D hadi zaman daralıyo bir el atın:D biraz öneri lazım
Donanımhaber'e falan baktın mı?
Orada da yardımcı olabilirler :)
evet olabilir donanım haber ama iki cevap verirler ondan sonra konu kalır gider yüzlerce konum var orda max cevap 4
sistem bilgisi konusunda forumun bu kadar fakir olduğunu bilmezdim:D donanım haber dahil bi ton site gezdim.net bir bilgi tam bulamadım.amfi olarak xetec vector 200.4 modelinde karar verdim gibi ancak başka ağızlarda bu anfinin toplam 4kapı kompenent +subbassı kaldıramamasını söyluyor doğrumudur sizce
Fırat senin almak istediğin sese bağlı bir olay bu tamamıyla benim önerdiğim tesisat ufakyollu bir tesisattır ama bizim araçlar için yeterince ama yeterince fazladır şahsen ben kullanıyorum aracın içinde durabilene helal olsun Bursa grubundaki xcruelx uğur , 16 CSE 79 cengiz özel ve Othello Selcuk Kurtulus arkadaşlarımıza sorabilirsin kendileri yakından incelediler
hocam senin sistemde hemfikiriz bass hariç kutu olayı kasar beni onun yerine linkdeki bass uyum sağlarmı..en cok merak ettiğim olay bu 4 kanal xetec benim toplam yani 4 kapı 16 cm + slimm basımı besleyecekmi....yoksa 6 kanalmı almam gerekıyo bunu çözemedim
KICKER CVT 10 25 CM SLIM SUBWOOFER
anfinin bas çıkışı ayrızaten sende dört kapıya dört midd takacağına göre bu konuda sorun yok
gel gelelim bass olayına linkte vermiş olduğun bass 800 w bir bas ve çapıda 25 cm sen dört kapıya midd takıcam diyorsun içeride tamamıyla tizz olacaktır yani kısaca sana bass yetersiz gelecektir
4 kanal amfinin yeterli olacağına kanaat getirdikden sonra gelelim bass olayına ozaman bu sub'ın 30 cmlik olanıda var sence bu yeterli gelirmi aynı sistemde..ayrıca bassı bagaj camının önündeki bakalite montaj yaptırmak istiyorum uygunmudur..başka da şansım yok gibi:S
ve son soru arkaları sence 16 yapmayıpda 13e mi düşürmeliyim
KICKER CVT 12 30 CM SLIM SUBWOOFER
bu gönderdiğin linkteki bastta 800w kicker baslları incelediğimde 1000w bir basın olmadığını gördüm zaten genel olarak kicker basslar çok pahalıdır 30 cm 1500 w var oda yaklaşık 400tl civarında buda bizi aşar
sonuç olarak bu basta sana yetersiz gelecektir senin alman gereken min. 1000 w bir basstır
bassı cam önüne koyabilirsin ama bunun için cam önündeki bakaliti değiştirmen lazım altı kapalı olması lazım ki basın bir anlamı olsun kutu şeklinde
arka kapılara gelice bu tamamıyla senin tercihin ama 16 cm büyük gelir yuva yerlerine tam oturmaz 13 cm yapmak daha mantıklı olur
eyvallah hocam verdiğin bilgilerle aydınlandık az çok:)
kararım şu şekilde;
teyp 50x4 W + sub mono çıkışlı
4 kanal vector xetec amfi
kicker ds 650.2 50w 16cm 2 takım (4kapıya) compenant
kicker 30 cm 800watt amfi
Compemamtların birtanesini iptal et ozaman