aynen engin abi benimde anlatmak istediğim o orjinal teyiple bu iş olmaz sağlam bişe istiyorsan eğer
Printable View
aynen engin abi benimde anlatmak istediğim o orjinal teyiple bu iş olmaz sağlam bişe istiyorsan eğer
Engin noktayi koymus fakat firat bence o kadarda abartiya kacma ben senin yerinde olsam tek anfi ve bas ile sorunumu cozerdim hoplar birak yerinde kalsin o basin tazeligi tum hoplari geride birakiyor sanki iceride tum sistemi degistirmis havasi yaratiyor..
4 Kanal bir anfi ile; 2 kanal sub, 2 kanalda önler için compenant besleyerek güzel bir sistem kurulabilir mesela. Arkalar orjinal kalsın diycem ama subwoofer ve compenant olduğundan sesi en fazla 15'e kadar açabilirsiniz dolayısıyla arka hoparlörlerden fazla ses gelmeyecektir ;)
benim kitapçıkta 4x30w yazıyor..
verilen bilgilere tesekkurler..bugün stepneye koyulan 30cmlik bır bass gösterdiler..stepne lastiğin göbeğine oturtuluyomuş..üzerine halıflex'i örtüryosunuz yine..bu sisitemi kullanan yada sonuçlarını bilen varmıdır acaba..
-ÖN KAPILARA: pıoneer TS-A172C 220W 17CM KOMPENANT: 130 TL
-ARKA KAPILARA: pıoneer TS-G1712I 170W 17CM HOPARLÖR : 100 TL
-JBL GTO5355 660W AMFİ: 450 TL
-JBL GT5-12 30CM SUBWOOFER: 160 TL
-TESİSAT KABLOSU VE DÖNÜŞTÜRÜCÜLERLE BİRLİKTE 1.100 TL YE MAL OLDU(İŞCİLİK İÇİNDE)
ŞUAN ORJİNAL TEYP İLE KULLANIYORUM. FENA DEĞİL. TEK BASS LA BEKLEDİĞİMDEN FAZLA İNLETİYORUM. BU NOKTADA AMFİ COK BÜYÜK ÖNEM TASIYOR.
SERKAN JANTLARI SATABİLSEYDİM TEYP OLARAK PİONEER 7250 PİANO BLACK ALICAKTIM.:D