arkadaşlar 4 ohm 200 watt istiyor bu anfi 100 veriyo bulamadım besleyebilen bir anfi
lütfen yardım!
hay arkadaş ya
yapıyolar ozaman kendi anfisinde koysunlar bu özelliği
yapma ozaman
bi altını alcaz galiba
arkadaşlar 4 ohm 200 watt istiyor bu anfi 100 veriyo bulamadım besleyebilen bir anfi
lütfen yardım!
hay arkadaş ya
yapıyolar ozaman kendi anfisinde koysunlar bu özelliği
yapma ozaman
bi altını alcaz galiba
Konu canpolat21 tarafından (30/06/2010 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.
4 ohm'da 4x200w rms cikis veren anfi bulmak zor gibi. hatirladigim kadariyla alpine pdx-f6 modeli 4x150w rms veriyordu 4ohm da. 1.500 tl uzerinde fiyati vardir. rockford fosgate t1000-4 modeli vardi ama o da 4x150w rms (4 ohm) veriyor, 1.500 tl civaridir. edge diye bir markanin 4x200w rms olacakti ama tavsiye edilecek bir anfi degilxetec'in belki olabilir
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
oldu gozlerim dolduu 4 kanal icin 4 tane de alirsin bundan 36 milyara senin kicker'lari beslemis olursun iste
isin sakasi bir yana, senin hoparlorler icin ben 100w rms (4ohm)da yeterli diye dusunuyorum, gain ayarlarini biraz kurcala bence, 2.4v aku dusunup 14.4v da calistirmak gibi utopik cozumler de var tabi, kolay gelsin bakalim
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bir alt modelinimi alayım?
aslinda elindeki anfi cok iyi, yani nasil memnun kalamadin ben de anlayamadim, anfinin ayarlarini tam yapilandirmamis olabilir misin? elindeki model icin 100w rms guc cok rahatlikla yetmesi lazimdi
daha almadım elimde 5355 var onu verip 1004 alıcam! ve bu kickerları
kolon 200 watt diyor 4 ohm anfide rms 100 watt x 4 kanal 4 ohm diyor beslermi
arkadaşlar kolon 100 wattmı rms ben yanlışmı gördüm acaba?
bazı yerlerde 100 yazıyor 100 ise yetiyor...
ne 200ü kardeş 1500 veren bile var![]()
Tek Kanal .RMS Çıkış Gücü (4 ohm) : 6000 W
JBL A6000 GTİ AMFİ YALÇIN Hİ-Fİ sahibinden.com'da
peki 2 yollu hertz hsk eski serimi yeni serimi yoksa kicker 65.2 ve kicker 650.4 anfimi?
hsk ya hp4 gerekli sanırım bu tam besleyemiyor...
Konu canpolat21 tarafından (04/07/2010 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Kicker RS65.2 seri comp 100w rms tir. O 200w yazan peak power, yani anlık güç. Bu comp için 4 ohm da 100w rms veren anfi yeterli olur. Heleki o yukarıda adı geçen anfi rockford fosgate t1000-4 modeli bu compu delirtir. Alpine pdx-f6 da keza öyle çok iyi değerleri olan anfiler bunlar fakat paralarıda öyle.
Aracımda önceden Rs65,2 bağlıydı ve 650.4 kıcker ile çalıştırıyodum..Daha sonrasında zx700.4 ile besledim ürünlerin dahada ses kalitesine yonelik olduğunu çözdüm..
Şimdi öncelıkle şöyle bir konu var ses sistemi ile açılan konulara bakıyorum Konuların çoğu bir kişiye ait ve sorulan sorular karma karışık,bende anladığım kadarı ile yardımcı olmak istiyorum ancak canpolat sanırım sistem oluşturmak istiyorsun fakat olmuşken iyisi olsun düşüncesi var ve sağdan soldan duydugun yada okudugun fikirler kararsızlığa bırakmış seni.
Umarım bir gün puntom olurda örnek bir araç sistemi yapmakda nasip olur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri