Fotolar yukarıda ilk mesajımda mevcut. Görüş açısını engellemeyecek şekilde benim gibi ön cama ya da Ahmet arkadaşımızın dediği gibi uzun bir tutucuyla sol kelebeğe monte edilebilir.
Printable View
Valla konumlandırmada dediğiniz yer benim de ilk aklımda olan yerdi, aparat yetişmeyince şimdilik ortada kaldı öyle :)
Poiler gerçekten çok bomba :) Canınız bilmediğiniz bi yerde pizza mı çekti, en yakın pizzacılar adlarıyla beraber şak ekranda, tavuk mu çekti, kfc şak ekranda :D Hadi benzin ist, eczane, hastane gibi önemli yerleri geçtik de oto aksesuarcısı bile var ya :)
hayırlı olsun güle güle kullan
Harika durmuş Ahmet, fotolar için sağol. Ben de böyle yapmayı düşünüyorum.
Walla arkadaşlar bende kullanıyorum ama iyi ögrenmek lazım..
Kolay yol hızlı yol ekonomik yol diye 3 e 4 e ayrılıyor..
Mesela bı örnek benım yasamıs oldugum tecrube dıyelım
Ankara - Didim
Ekonomik yol 700 km
Hızlı yol 774 km civarıydı
ben tabı ekonomıkten gıttım
Keşeke gıtmeseydım uşak ve aydının gezmedıgım köyü kalmadı tam 12 saatte dıdıme gıttım tek serit koy yollarına soktu benı gecenın bı yarısı çobandan yol tarifi istedim :)
Siz siz olun simulatör yoluyla gıdecegınız yolu görün sonra yola cıkın ve arada 1km fark dahı olsa sızı ekonomıkten götürmekte...
Tecrübeyle sabittir:)
Benimde kullandığım emektar bir GPS cihazım var gittigidiyordan 90 liraya almıştım :D hatta defalarca format attım PNA modelli olduğu için cep bilgisayarı olarak da kullanılıyor...
Deniz bey abicim dediğiniz yolları tam olarak bilmediğim için bişey diyemem ama bu GPS lerde en keliteli bilgiyi güncellenen haritalar ile alabiliyoruz. Ben İgo6 kullanıcısıyım ve haritalarımın güncel tarihlerde olmasına özen gösteriyorum. benim de ilk kullandığım da 2004 haritası ile gelmişti. Ve ilk yola çıktığımda haritasında görünmeyen bir sürü yoldan dolayı sürekli yeniden hesaplıyorum uyarısı alıyordum.
teşekkürler evet gercekten süper oldu ben şu aparatı kullandım
https://www.hepsiburada.com/automix-pda-cep-telefonu-mp3-gps-navigasyon-tutucu/ProductDetails.aspx?productId=otsv1002100004161&ca tegoryId=264097
hatta fiyatı bile düşmüş şuan bizim navigasyon direkt takılabiliyor tel. tutucu aparata gerek kalmıyor
tavsiye ederim her ne kadar kaliteli değilse de görünüm açısından gayet güzel oldu
on numara olmus benımkısı ortada druuyo hem herkes yolu goruyo
öncelikle hayırlı olsun..
menülerin kullanımı nasıl ? yani bir adres girmek için karmaşık bir şekilde menüler arasında geçişlemi uğraşıyorsun. bu konuda ki görüşlerinide yazarsan sevinirm.
Sonradan yaptırdım Mustafa Abi, detaylı bilgi şu konu başlığı altında: https://forum.grandepuntotr.com/gors...calismasi.html
Saygılarımla.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...puntom-da.html bu konuda Bursa'dan Vedat ledlerin Türkiyede olamadığını ve Almanya'dan aldığını söylüyor. Peki Hüseyin nerden nerden bulup da yaptı. İstanbul'da yaptıracak yeri bilirmi acaba...
Kırmızı aydınlatma gerçekten kötü...
güle güle kullan, özellikler çok güzelmiş, ekranın yeride çok güzel olmuş. bilgilendirdiğin için tekrar teşekkürler
Selamun aleyküm,
Yaw babacım navigasyonu okadar övmüşsün ama eksik yönleri hiç söylememişssin, mesela
adresleri yalan yanlış yerlere götürüyor.Herhangi detaylı bir şekilde adres bulamıyorsun kapı numarasını bulamıyor yolda giderken seslendirme geneli yanlış, 1 hafta önce aldım ama çok pişman oldum.Ekranı görüntüsü iyide, biraz ayrıntılara inmeye başladın mı navigasyon kendini şasırıyo nereye götürdügüne bilmiyor.Gerisi size kalmışş arkadaşlar güncelemesinide yaptım fakat netice bana göre sıradan bir navigasyon alırken 1 kere daha düşünün derim görüntüsüne büyüklüğüne kapılmayın