Kubilai hayırlı uğurlu olsun hemşerim,ilk başlarda uyumakta zorluk çekiyor insan baş ağrısından haberin olsun :)
Printable View
Kubilai hayırlı uğurlu olsun hemşerim,ilk başlarda uyumakta zorluk çekiyor insan baş ağrısından haberin olsun :)
Sağolasın kardeşim uyumada bi zorluk yok ama kullanırken alışkın olmayınca baş ağrısı yapıyor ya:D Adana'da ikamet ediyorsan bir ara tanışmak isterim ya ünideyim ben gelirsen beklerim.
selam kardeşim ben 3 gün önce 2 akadas el ele verip aracıma tesisatı taktık orjınal teyıbe donusturucu takarak anfi cıkısı yaptık 2 adet pıooner 440,alpin mid takım 1 farad kapasıtor kıcker es kabın subwofer ve 1 adet 4kanallı ve 1 adet 2 kanallı bas anfisi taktık tek kelıme ıle super oldu orjınal teyp den bu kadar ıı performans beklemıyrduk çok gusel oldu sadece tiz zayıflığının oldugunu farkettım bır boslukda onuda anfı ayarlarından oyna ma yapıcaz en kısa zamanda tesisat fotsunuda garaja eklıyecegım
Herşey aslında rms ve ayar demek değildir tizlerinizin montajı konumu da önemlidir yapı gereği tweeterların yüzünüze dönük olması gerekiyor gerçi bizim araçlarda kapı kartonunda ya nese evoyu bilmiyom ama bakmadım ön tizler nerde die :)
Hayırlı olsun Kubilay Bey.En kısa zamanda resimleri bekliyoruz :)
hayırlı olsun birader.. benim sorum şu olcak ben aracın ön konsolda degişiklik yapmadan kendi teypiyle sadece kolon amfi woofer alarak kaliteli birşeyler cıkarabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.