Arkadaslar bende sistem baglatıcam ama orjinal teybe istiyorumm sizce verimi iyi olurmu ? başka bi teyip takamıyorum .s orjinale olmazsa olmaz :(
Printable View
Arkadaslar bende sistem baglatıcam ama orjinal teybe istiyorumm sizce verimi iyi olurmu ? başka bi teyip takamıyorum .s orjinale olmazsa olmaz :(
bu konuyu be açmıştım şimdi orjinal teyple kullanıyorum ve gayette güzel ses alıyorum kesinlikle orjinal tteyp tavsiye ederim.
Ama seti bağlattığım adam dönüştürücü takmadan yapmıştı paralelden kablomu çekti nasıl yaptı bilmiyorum bende merak ediyorum.Sorumun cevabını yanıtlarsanız sevinirim...
Arkadaşım bende orjinal teyple kullanacagm sistem bağlatmak istiyorum, sistemden memmunmusn, ses kalitesi nasıl, tam olarak ne taktırdın cihazların markalarını bildirirsen çok sevinirim ve ortalama kaç ytl ye mal oldu ??
konuya bakmayı unutmuşum arkadaşım kusura bakma.Sistemden gayet memnunum ses kalitesi volume 25 te güzel 30u pek aşmıyorum genellikle 25te kullanıyorum.JVC amfi,jvc 30'luk subwofer,bir çiftte jvc hoparlör aldım orjinal pandizota taktırdım birde arabanın kendi hoparlörleri yetiyor bana. daha sonra resimlerini foruma koyamaya çalışırım.Daha önce hiç resim koymadım foruma nasıl konulacağınıda anlatırmısınız...
bende çeviriciden kaçındığım için içinde çevirici bulunan ALPİNE anfi aldım şu an tam kodunun hatırlamıyorum ama inanın çok temiz bas veriyor...