slm yok babaya o tofaş işi olur gpye havalı korna??? düşünemıyorum vala
Arkadaşlar gp ye siren taktıran var mı aramızda acaba?ya da havalı korna falan?gecen gun bı sorento da gordum ınanılmazdı valla..super zevklı bısey![]()
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
slm yok babaya o tofaş işi olur gpye havalı korna??? düşünemıyorum vala
sözüm meclisten dışarı olsun; trafikte bazen öyle bir basıyorlarki kornaya bazı havalı kornalılar; kendilerine en içten sevgi ve saygılarımı sunmak zorunda bıraktırıyorlar...
Doğu kardeşim, yaptıracaksan gözünü seveyim sende fazla basmadan kullan bu kornaları![]()
hehe deminki park sensörü gibi öne bi adam koyacan bağırıp duracak sağa sola![]()
tamamen katılıyorum, bazen acayip rahatsız edici oluyorlar.. gürültü de bir kirlilik bence...zaten kornayı Türkiye'de haddinden fazla kullanıyoruz, bide havalısı abartıysa hiç çekilmez..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
eyvallah saolun arkadaslar dıkkat etmeye calıscam valla ama ınanılmaz zevklı bısey..tofas gıbı olmaz bence.. sakaryada da ınanılmaz dıkkat ceker..hiç polis sirenı hakkında konusmamıssınız
![]()
ticari taksi devam et falan....![]()
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
YAaslında herkezin kendi zevkide eğlenceli bişey ama
ufuk abi sen bana bir daha bişey sorarsın araçla ilgili ne aliim diye eh sen o zmn görürsün... bikere benim arabam kırmızı. üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun.
bu arada ben de korna olayına felaket karşıyım hele ışıklarda sarı yanınca çalnlar varya fitil ediyolar beni... inadına yavaş kalkıyorum
hocam senin istediğin havalı korna değil ferrari kornası
bosch'un üretmiş olduğu bir kornadır bu ve parçacılarda satılır
ferrari'nin korna sesini verir
onlar çok tutuldu
Arkadaşlar bende bu kornayı puntoma takmak istiyorum acaba bi sakıncası var mı bu işin belli bir kuralı varmı?
https://www.hepsiburada.com/productd...ctid=otm311116
Şahsi fikrimdir hiç eleştirme amaçlı söylemiyorum lütfen alınmayın arkadaşlar ama benim hiç hoşuma gitmiyor.Yani korna evet işlevsel çoğu zaman kazalardan tehlikelerden kuratarır insanı.Ama dikkat çekmek amaçlı kornayı kullanmayı ben sevmiyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri