Öncelikle hoş geldiniz,
Tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz
Aşağıdaki linkteki sayfayı biraz incelerseniz gereken tüm bilgiye sahip olursunuz.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-goruntu-sistemleri/
slm arkadaslar,ben yeni bir gp kullanicisi ve forum uyesiyim,aracim 1.3 multijet dynamic,ses sisteminde ufak bir degisiklik yapmak istiyorum,sistemin orjinalligini bozmadan sadece daha yuksek ve kaliteli bass almak istiyorum,bunu en basit ve masrafsiz nasil halledebilirim?
Öncelikle hoş geldiniz,
Tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilirsiniz
Aşağıdaki linkteki sayfayı biraz incelerseniz gereken tüm bilgiye sahip olursunuz.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-goruntu-sistemleri/
anladigim kadariyla bir tane subwoofer almam gerekiyor,bunu gp nun ses sistemine baglayabilirmiyim?anfi gerekli mi?cok ucuk birsey istemiyorum,1000 waat JBL tavsiye edermisiniz?
en ucuz sekilde bass sesleri arttirmak icin bir woofer bir de anfi (~200w) isinizi gorur. 1000w jbl 30cm uygun olur, guzel bir kabine yerlestirip, bagajdan istediginiz zaman koyup cikartabilirsiniz.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri