eski faturayı talep etmediler mi?
Adamlar telefon ettiler yeni buzdolabınız gelecek evdemisiniz diye bizde evete dedik adamlar gelene kadar buzdolabını felan temizledik hani biraz temiz gözüksün maksatı ile :D Sonra kapı çaldı kocaman bir kutu adamlar açtılar içeri aldılar eski buzdolabını çatır çatır kırarak dışarıya koydular :S /birde temizlik yapmıştık ) sonra elimize sıfır fiyatlı bir fatura bıraktılar ürün nosu her şeyi yazıyor fiyat sıfır dı ..
Yani garanti başlangıcı o günden itibaren sayıldı . Eski fatura talebinde felanda bulunmadılar..
Arkadaşlar, bugün servisteydim ve Fiat'ın nasıl bir kurum olduğunu daha iyi anladım. Müşteri temsilcisi bayanla bu konuyu detaylıca konuştuk ve sonuç rezalet. Buna göre benim aracın Mayıs 2008'de garantisi bitmiş ve uzatmak istersem en az 2 yıl. Ve sıkı durun bu 2 yılın bir yılı MAYIS 2009'da bitecek. Yani 24 ay yerine 14 ay garantili olacak ve fiyat tamı tamına 767 TL. Evet yanlış okumadınız. Böyle bir saçmalık olur mu? Bende müşteri temsilcisine o zaman Mayıs ayından sonra yaptırayım tam 24 ay olsun dedim, haklı olarak birşey diyemedi. "Tofaş'ın araba satmasına gerek yokmuş, servis ve garanti yapsın yeter" dedim, güldü.
Şimdi yine sıkı durun. Fiat müşteri ilişkilerini aradım ve durumu anlattım, telefondaki arkadaş biraz bekletmeye aldı ve ne dese beğenirsiniz. "böyle bir kampanya yokmuş".
En azından şu tavan döşemesini değiştirsemde kurtulsam.
Aracımın garantisi 6 gün sonra biticekti bende bugün kavalıkdere otoya gidip aracımın garantisini 1 yıl uzattım.
310tl/8 taksit (world card)
2.sene de uzatmak istenirse 2.yıl için 249 tl
ben yurtdısına mastera gıtcegım ıcın 1 yıl uzattım
bilginize