Direksiyon arızası bende de olmuştu bir kere.Ancak ben aracımı çalıştırdığımda olmuştu çok şükür.Arıza ışığı yandı direksiyon kıpırdamıyordu.Sonra motoru kapatıp tekrar çalıştırdım ışık sönmüştü:)
Printable View
Direksiyon arızası bende de olmuştu bir kere.Ancak ben aracımı çalıştırdığımda olmuştu çok şükür.Arıza ışığı yandı direksiyon kıpırdamıyordu.Sonra motoru kapatıp tekrar çalıştırdım ışık sönmüştü:)
benimde böle bir sorunum oldu tam kalkış yapacağım zaman direksiyon ağırlaştı ekranda speed lımıt yazıp ibreler kafayı yemiş bir şekilde sona vurdu sanki 5 . vitesle kaldırıyormuş gibi araba ağırlaştı stop etti bir daha çalıştırdım düzeldi bunu bir kaç kez yaptı servise gittiğimde yazılımı sildik smarta bağladık kesin düzelmiştir dediler ya düzelmezse diye sordum biraz kullanın düzelir dediler baştan savmanın bu kadarı yani
konu dışına çıkmayalım.
aynı sorun bende 2-3 kez oldu. yazılım yenilendi sorun çözülmezse tekrar gelmem söylendi.
tekrarlayınca gittim. hiç sorun çıkarmadılar gösterge panelini komple değiştirelim diyip numarasını almak için sökelim dediler bende o esnada vaktim olmadığı için sonra yapalım hem dashboardın sol üstünden gelen trim sesleri için de bi kontrol yapılır dedim. ne zaman isterseniz gelin siparişi verelim dedi Ali Uğurlu. epey de ilgiliydiler açıkçası.
???????????????????????????????????
direksiyon mu kitlendi ??
yav ben burdaki yazıları dehşet içinde okudum!! bu sorun da 2007'de çözüldü mü??
ay ben bu gece kesin kabus görücem!!