neden ki???yani müşteri güvenliğiyle olan ilişkiden bahsedebilir misiniz???
Printable View
Şimdiye kadar hiç olmamasına rağmen güvenliği konusunda önlem alınması gereken en önemli şeyler lifler..Örneğin usta calısıyor (Allah korusun)bir aksaklık oldu ve lifteki araç düştü servislerin kaskosu oldugundan aracın masrafı karsılanır ama olabilecek kaza da müşterinin sorumluluğunu kimse alamaz bu 1.neden..
Diğer neden usta calısırken aniden calıstıgı yerden bir vida fırladıgını farzedin bunun müşteriye bir şekilde temas ettiğini..ya da ustanın elindeki aletin bir şekilde düştüğünü vs vs...
Sizler belki aracıma ne yapıyor da servise beni almıyorlar diye düşünürsünüz ama bunun içinde alınan önlem servislerde bekleme odalarından aracınızı uzaktanda olsa yapılım esnasında izleyebiliyorsunuz..
Evet çok güzel aydınlatmışsınız servise girmeme konusunda :D
Siz bunları yazınca nedendir bilmem ama güzel bir değiş geldi aklıma herhalde kızıcahamamlılar kullanıyordu bu değimi yanlış söylediysem düzeltin ..
Daşta düşebülür ,Ayıda çıkabülür :D:D :D
daş düşebilür ayu çıkabülür ..
ben de foruma o cümleyi yazarken aklıma gelmişti ama benim kullanmam yanlış olur diye söylememiştim :D:D
yazamadıklarıma her zaman tercüman oluyorsun femoli eyvallah :):):)
Ne demek bacum başım gozum üstüne :D:D:D
İş güvenliği ve sağlığı peki aklıma takıldı, servis çalışanları için ne gibi güvenlik önlemleri alınıyor?
çalışanlar işlerinde profesyonel olduklarından dolayı olabilecek kazaları göz önüne alarak çalısıyorlar.Müşteri nereden nasıl bir sorunla karsılıp hangi nokta tehlikelidir bunu göremez ama calısan personel bunu görür ve buna göre hareket eder...ayrıca çalısanlarında özel yaşam kaskoları oluyor..çok şükür ki fabrika da dahil(ufak iş kazaları hariçç :D ) bugüne kdr hiç böyle birşey yaşanmadı..Allah kazadan beladan korusun.