Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CİTY motoru bozulduğunda direksiyon normal konumunda çalışıyor mu ve direksiyonlarımız zaten yumuşak,şimdiye kadar city modunu hiç kullanmadım.gerek varmı gercekten.eğer garantim bittikten sonra city modu arıza yaparsa ve direksiyon normal halinde çalışmaya devam ederse 1500 ytl verip tamir ettirmem diye düşünüyorum.
direksiyon çalışıyor fakat bu sorun biraz kademe kademe anladıgım kadarıyla,benim ilk farkettiğim direksiyonu çevirirken alt taraftan gelen ses,bi sürtme sesi gibi ("gırttt" diye umarım tarif edebiliyorumdur),ardından araba belirgin biçimde hem sağa hemde sola kaymaya başladı (bu bazı araçlarda tek yonlu oluyormus) ve son olarakta tam sağa veya sola kırdıgımda,ozellikle parkederken ve çıkarken,araçtan felaket bi ses geliyordu,tarif edilemez bi şekilde,ve zaten bunu yaptıktan bi kaç gun sonrada değişti city si,artık bi sorun kalmadı,yani başlarda,bu surtme sesi varken,pek onemli değilde ileri boyuta geçerse bu parayı vermek zorunda kalıyorsunuz,çunku satmaya kalksanız bu sekilde satılmaz,binicem deseniz,ben bu şekilde araç kayarken masukiye bulusmasına gittim,olacak iş değil,çok fazla yorgunluk yapıyor,ve allah korusun ufacık bi dikkat kaybında kotu sonuçlar dogurabilir...