Arkadaşlar kimse 20000 bakımında buji değiştirmedimi, ben aracı 19000 de bakıma soktum ayrıca fren balatalarıda değişti, normal şartlarda kaç binde balata ve bujilerin değişmesi gerekiyor.
Printable View
Arkadaşlar kimse 20000 bakımında buji değiştirmedimi, ben aracı 19000 de bakıma soktum ayrıca fren balatalarıda değişti, normal şartlarda kaç binde balata ve bujilerin değişmesi gerekiyor.
balatalar kullanıma göre değişir 20000de 40000de değiştirenler var.
yanlış hatırlamıyosam bujiler için kullanım klavuzunda 20000km yazıyordu. bazı servisler yıllık bakımdada değiştiriyor.
gerçektende balatalar kullanıma göre değişir devamlı şehir içinde istanbul gibi biryerde aşırı trafikte dur kalk çok olursa beklenenden daha çabuk biter .yada tam tersi devamlı uzun yolda kullanımda balatanın ömrü iki üç katına çıkabilir uzun yolda veya otobanlarda frene çok basılmaz.
balata bitmesini bilmiyorumda su yeni balatalardaki tıss sesi beni gıcık ediyor,bunun bi çözümü yok mudur ki???
mersin bilen oto nun servisine gittigimde ben de forumun faydasını göremedim...
servisin böyle birseyden haberi bile yok...
10000 bakımı=>117 ytl...
stiker yok...
dün kac kişiye sordum serviste...herkes öyle birsey yok dedi...
mustaffa senin arabada stiker var mı??
birde mersinin asfaltını biliyorsun jantım egilmişti onu filanda düzelttiler.ama servisten memnunum...gerci bu foruma indirim için üye olmadım...canları sagolsun 3 kurus önemli degil.sadece avantajımı kullanmak istedim olmadı...
bnm aracımda stıker var.ayrıca tekrar soyluyorum servıste ısmını verdıgım kısılerle gorusseydın sana kolaylık saglarlardı.sadece maddı olarak bakma olaya.ısmını verdıgım kısıler forum uyelerı.bundan dolayı bazı konularda esneklık gosterıyorlar.ellerınden geldıgıncede yardımcı olurlar bundan emın ol...
arkadaşların ismini not aldım arkadaşım ...
bu arada cok tesekkür ederim...
20.09.2008 tarihinde kavalıdere otoda 20.000 bakımı yaptırdım yaptırdım balata haricinde 285 YTL tuttu. Taksit yaptırdığım için 300 YTL ödedim. Fatura ve yapılan işlerin ayrıntısı;https://forum.grandepuntotr.com/serv...vaklidere.html