gecen hafta gp'im ile ufak bir kaza atlattım. arabayı izmir birmottan aldıgımdan dolayı hep izmir birmotun servisini kullanıyordum. Arabayı goturdugumde servis görevlisi Ferit Adlan en geç 3 gun içinde arabayı teslim edebileceklerini bu surenin 1 gun daha aksayabilecegini soyledi. Bende hem serviste hem gp'min hem olagan bakımını yaptırırm hemde kazadan dolayı hasarımı tamir ettiririm diyerekten arabayı bıraktım . 2. günü sonunda servisi aradıgımda hala kasko expertinin gelmedigini yarın gelecegini soylediler. 3. gunu sabahı aradıgımda expertin aksam gelecegini soylediler. Bende kasko şirketimi aradım ve expert durumunu sordum. İşin gercegi expert 1. gun gelmiş ve arabayı izmir birmotta bulamamıslar. 2. gun expert geldiginde Ferit bey yerinde degilmiş ve yerine bakan adamlar arbayı tekrar bulamamıs . 3 gun expert geldi ve ben arabamın ne zaman yapılıcagını sordugumda bana verilen tarih 1.5 ay sonra idi. Servis muduru Cetin beye şikayetimi bildirdigimde onunda Ferit beyden farklı olmadıgını gordum. Cok sinirlendim ve arabamı geri aldım. Merkez servise arabamı goturecegim.
Lafın kısası İzmir birmotu kimseye tavsiye etmem. Müşteriye yalan beyenatlar yapıyorlar. Teslim ettigimiz arabayı bulmaktan bile acizler. Bu servis benim GP'mi hak etmiyor. Keşke bu bayiden degilde baska bir bayiden alsamısım pişmanım