kasko yapar da garanti yapmaz kasko da kaza riski yükseldiği için bi dahakine maliyeti arttırır:)
Printable View
kasko yapar da garanti yapmaz kasko da kaza riski yükseldiği için bi dahakine maliyeti arttırır:)
Aradan gecen zamana rağmen yinede paylaşmak istedim, buraya konun son halini yazmamısım kusura bakmayın en son continental lastik bayisine gittim, orda ilgili kişi lstiği gördü fabrikaya göndermek lazım dedi, gönderelim bey efendi dedim, ama olumsuz biy cevap geleceğinden eminim daha öncede aynı olayla karşılaşmıstık, olumsuz yanıt almııştık kullanıcı hatası diye bi yanıt almsıtık dediler, ısrarıma rağmen fabrikaya da gitmedi lasitk değişmedide siz siz olun lastiğinize balon yaptırmayın sizin hatanız olacaktır emin olun.
lastik hıc bır zaman garantıye cunku kullanıcı kaynaklı hata vardır.ya cukura dusmusuzdur yada kaldırıma vurmusuzdur.10000 km lastıklerın tabanı atan aracıma mıcırlı yolda kullanmıssınız dedıler.ıstanbulda nerede mıcır kaldıkı?aynı zamanda yetkılı servısler kesınlıkle ılgılenmıyorlar.
Ben olayo kaskoma iletmemiştim, arcıma 2 tane continatal lastik aldım continatal bayisinden balonlu lastiğide bıraktım eksperin geleceğini ve iceleyeceğini sölediler bakalım ne olacak, inşallah değişir çünkü balon o kadar büyük belirtili bi balon değil kaldırıma vurulup da cıkan balonunda biliyoruz azz çok bakam bekliyoruz sonuç ne olacak
Benim araçtada ön sol lastikte kesik izi var muhtamelen kaldırıma sürtmüşümdür değiştirmek istesem kasko yenilermi ?
Aracla gelen lastiklerde garanti olacagını hic zannetmiyorum ama benim aracıma sonradan aldıgım birdgestone'larda belli bir km'ye kadar bazı durumlarda garanti var. Civi girmesi, cukura girip yarılması gibi durumlar degil tabii.