27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Servis Servis Servis...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mehmet Taner Kadak
    mTk's Grande mTk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/12/2006
    Yaş
    39
    Mesajlar
    306
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34AU0915
    Edilen teşekkür: 12

    Standart Servis Servis Servis...

    Şu arabayı aldım alalı servisten çıkamadım. Son değişen parçada city motoru. Bunu daha önce siteye eklemiştim. Şimdiki konu ise yapılamayan rot ayarını yaptık diye geçiştirmeleri.
    City motoru değişmesi için arabayı teslim ettim, teslim ederken oradaki yetkiliye rot ayarıda yapacaksınız dimi dedim. Hayır dedi , bu çok basit bi işlem rot ayarına gerek yok dedi. Siz daha iyi bilirsiniz arabamın ayarını bozmayında neyaparsanız yapn dedim. Ertesi gün arabayı teslim aldım, yine sordum rot ayarı yapıldımı. Yok dendi, gerekte yok dendi. Arabayı aldım eve geldim. Ertesi gün uzun yola çıktım. Arabayı sabitleyemiyorum, sürekli direksiyonla oynamam gerek. Araba sürekli çizgiden çıkıyor.
    Dünde servisten aradılar city motorunuz değiştik nasıl memnunmusunuz diye. Anlattım herşeyi. Bugun de o yetkili usta aradı beni arabnızın rot ayarı yapıldı. Ben yapılmadı biliyordum oyuzden oyle söyledim dedi. Peki ozaman bu araba niye sağa sola kaçıyor dedim. Rot ayarı bozuktur dedi. Hasbinallaaahh. Yahu bende sana onu söylüyorum işte rot ayarını bozmuşsunuz ve yapmamamışsınız dedim. Bu sefer belki yol bozuktur size öyle gelmiştir dedi. Herzaman gittiğim yol 20000km dir kullandığım araba bunu sezemiyeceksem artık sürmiyim ben bu arabyı dedim.
    Sonuç fiyasko. Gelde soğuma arabadan.
    Konu mTk tarafından (30/01/2007 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Yetkili Servis mi ? :-) Özel Servis mi ?
    ligdevi tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 01/09/2012, 19:38
  2. Amartisör Takozları + Dikiz Ayna +Yetkili Servis / ERO Servis farkı
    celenlee tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22/05/2012, 16:54
  3. Ero - Servis teşekkürler... istanbulda özel servis tavsiyesi
    luleburgazli tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 09/12/2011, 13:19
  4. Antalya'da servis/özel servis tercihi
    tmr07 tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 23/09/2010, 19:28

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Servis Servis Servis... Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com