Yeni işiniz hayırlı olsun.
Printable View
Yeni işiniz hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun bana yakın orası sıkıntı çıkarsa araçta oraya uğrarım :)
Talha Bey, yarın herhangi bir sorun olmazsa yolcu kısmı airbag çatlağı/airbag kabarması şikayeti ile TOFAŞ A.Ş. yönlendirmesi ile bayinizde olacağım.
Dün servis müdürünüz ile bir telefon konuşması gerçekleştirdim. Kocaeli'den geleceğimi belirttiğimde kendisi şaşırdı ve "Neden Haliç Oto?" dedi :) Ben de Medos (ASF) Otomotiv'e daha önce gidip hizmet kalitesinden ve servis çalışanlarından memnun kalmadığım ve Birlik Motorlu Araçlar'dan da servis konusunda verilen hizmeti beğenmediğim için, tabi bir de forumdan bahsettim kendisine; 'bir arkadaşımız da Pazartesi günü sizde başlayacak' diye ilave ettim :) "Bir de sizi denemek ve servisinizi görmek istiyorum" dedim.
Bakalım, eğer verilen hizmetten, fiyatlandırmadan ve müşteriye karşı olan ilgiden memnun kalırsak periyodik bakımlar için servisinizi tercih eder ve herkese de öneririm.
Çok sevindim Yasin Bey bu habere. Kesinlikle memnun kalacağınızdan eminim. Çünkü ben de önceden Haliç Otonun müşterisiydim. Yarın ben serviste olmıycam p.tesi başlıyorum ama servis müdürümüz Zafer Bey ilgilenecek sizinle ve sorunu çözeceğinden eminim.