orjinal parça her zaman en iyi parca demek degil demekki. Fiat bu kaliteli olanı değil fiyat/performans ürünü kullanır. Bana da spor yay için monroe markayi tavsiye etmislerdi. Demekki daha kaliteli.
Arkadaşlar 4 amortisörümü değiştiricem usta Monroe marka için önlere 300 arkalara 220 lira fiyat verdi. Bende arkadaştan parçacı numarası aldım ve sordum MAGNETİ MARELLİ marka önlere 220 lira arkalara ise 150 lira fiyat verdi. Sizce Monroe almaya değer mi ? ( aracın üzerinde MAGNETİ MARELLİ marka amortisör geliyor) Anlamadığım şey diğer marka orjinal amortisör markasından daha pahalı
orjinal parça her zaman en iyi parca demek degil demekki. Fiat bu kaliteli olanı değil fiyat/performans ürünü kullanır. Bana da spor yay için monroe markayi tavsiye etmislerdi. Demekki daha kaliteli.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Monroe marka arka amortisorleri yeni aldım 150 ₺
dogangoktug@msn.com
magneti marelli olarak fiyati o dur,
fiat orjinal yedek parca olarak daha pahallidir,
mesela
fiat parca no 51865488, liste fiyati 390tl gibi, 51865489 350tl,
ama analog olarak farkli urunlere magneti marell icin sadece 1 tane, 1938 modeli ve o da 160 200tl gibi...
magneti marelli 1938gr on sag amortisor
fiat in en az 10 farkli parcasina ortak muadildir.. urericisi magneti marelli olsa bile teknik olarak fark olabilir..
turkiyede genelde bu tur konularda tedarikciden dolayi orjinal diyorlar,
mesela
https://www..com/urunler/fiat-grande...tisor-51796541
bu urun, 160tl, ama parca no aslinda magneti marelliye ait degil,
magneti marelli parca no 19.38.gl veya 3519 38070 200
orjinal fiat 51796541 olarak 300tl,
ama urun kodunu yazmiyorlar..
ve temelde 1e1 ayni ozellikte olmayabilir, cunku 1den fazla orjinale muadil..
merakımı maruz görün her mesaja ne için e-posta bırakıyorsunuz?
Atılım Üniversitesi
2011 Honda Civic
2012 Fiat Punto
monroe iyidir
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Arkaları monroe marka ikisini 150₺ aldım yeni ümraniyede oto sanayide coşkunlar otomotivde
dogangoktug@msn.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri