akadaslar aracimin turbosu problemli gold plan uzatilmis garantisi mevcut servis bakimli 70binde acaba garantiden degisirmi
Büyük bir ihtimalle değişir diye düşünüyorum..Çamura yatıp kullanıcı hatası demezler ise..70 binde Turbo gitmez diye düşünüyorum ama kullanıcı hatası ile bozulma olasılıgıda var tabi..Örnek,Uzun yol yapıldıktan sonra kontağı hemen kapatmak(bunu sık sık yapmak),motor sogukken yüksek devirlerde kullanmak gibi..
Konu fotobelit tarafından (19/02/2015 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
Bunun çok basit bir cevabı varServise gidip sormak
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
uzatılmış garanti kapsamını okuman lazım
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
arkadaslar yanlis alarm ekzos manifolt baglantilari gevsemis sikinca sikinti kalmadi
garanti kapsamına iken 10-20000 km civarı turbo garantiden değişmişti..gold paket yanılmıyorsam garantiyi aynen devam ettiriyordu diye biliyorum.sorununuz çözülmesine sevindim..
2012 doblo classic modeli aracımızda turbodan ses geliyordu,garanti kapsamında değiştirdiler.bizde biraz ses mevzularında titiz olduğumuzdan itiraz etmediler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri