sana yakın ero servıs var erhan usta cevızlıbag tarafında yerı forumda bılgılerı mevcut fıat grubu aracların doktoru gıbıdır derler![]()
Merhabalar expertiz yaptırabilmem için acil sağlam bi servis aramaktayım Merter tarafında olacağım önerisi olan ?
sana yakın ero servıs var erhan usta cevızlıbag tarafında yerı forumda bılgılerı mevcut fıat grubu aracların doktoru gıbıdır derler![]()
Bu ero yetkili bayi mi özel servis mi
özel servis yetkili değil
cevizlibağ'da fırat oto var. yetkili servis.
Cevizlibağ Fırat otoya gideceğim o zaman başka önerisi olan varsa alabilirim.
sadece yetkili servismi arıyorsun?
serviste yapılan ekspertiz tamamen gereksiz birde 300-400TL talep eedenler hatta rapor vermiyenler var. İşleri profosyenel ekspertiz işi olan yerlere yaptırın dyno verisine kadar veriyorlar. 100-150 TL alıyorlar. Bağcılar otocenter da var bir tane ekspertiz servisi.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
valla benım nacızane tavsıyem eger varsa sagda solda tanıdık bır fıat servısınde calısan vs ona aracın plakasını ver yada sase no motor no vs aracın servıste bır gecmısı varmı ogren ondan sonra gıt guvenebılecegın bır ustaya durumu anlat aracın neyı var neyı yok soylesın ıcıne sınıyorsa al. ero servısın soyle bır rahatlıgı var bu forumdan oraya gıden cok kısı var erhan ustayada forum vasıtasıyla geldıgını soylersen cok daha fazla yardımcı olur gıbıme gelıyor ancak son karar senın elbette
İçim Rahat etsin diye yetkili serviste yaptırmak istiyorum açıkcası. Ama aklımda şu DYNO testide yok değil bunuda özellikle yaptırmak istiyorum. yetkili servis evet pahalı ama bilmiyorum kafam çok karışık.
Bu arada satıcının tarafına vekalet gelmediği için işimiz yarın sabaha kaldı. Kısmetse yarın bütün işlemleri halledeceğiz. Ama şu expertiz olayına hala kafam takılıyor![]()
Biraz uzak ama Yakup oto yetkili servis. 4.Levent Oto Sanayi Sitesi Çelik Sokak No : 1 / İstanbul
Konu hanbjk tarafından (10/04/2014 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: .
Cevizlibağ FIRAT OTO hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim bilen duyan daha önce giden ?
benim bildiğim yetkili servisler expertiz yapmaz
9-10 a kadar zamanım var yardımlarınızı bekliyorum İstanbul'daki arkDaşlar![]()
Aracımız servise girdi. Allah utanırmaz inşallah.
Hayırlısı olsun genel olarak benim memnun kaldığım bir servistir ..
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri