Merhabalar.. Uzun zamandır servis araştırıyodum ve benim gibi takıntılı , titiz ve mükemmeliyetçi kişileri tatmin etmek her ustanın harcı değil.. Maslakta ve bostancıda uzun araştırmalarımdan sonra herkesin güvenebileceği rahalıktla aracını teslim edebileceği özel bir servis öneriyorum arkadaşlar.. Ben gittim ki zor biriyimdir bu konuda! İnanılmaz memnun kaldım..
Öncelikle servisin adı RESE otomotiv. Bostancı sanayi sitesinde yerleri.. Sanayi sitesinin içinde FİAT KANTARCI yetkili servisin hemen karşısı!
Sahipleri RECAİ ve SEZAİ usta! Eski Fİat çalışanları bu arkadaşlar dolayısıyla aracta motor mekanık her sorununuza derman olurlar.. Fiyatları gayet uygun. Çayınızı ıcer bı yandan sohbet eder bı yandan aracınıza yapılanları ızlersınız! Her sorunuza usanmadan bıkmadan cevap verirler gayette samimiler! Ve en önemlisi aracınıza sizin gösterdiğiniz titizliği onlarda gösterirler.. ucuz iş sevmiyolar aracınızda sorun cıkarma ıhtımalı olan yan ürünlerı takmayız falan dıyolar ben cok memnun kaldım..Muljet motorlara ve fiat yürür aksamına oldukca hakımler! Uzun zamandır servis sıkıntısı cektıgım ıcın en sonunda tavsıye uzerıne burayı buldum tum forum arkadaşlarıma da ıstanbulda oturanlar ıcın tavsıye edıyorum! Bu arkadaşlar motor-mekanikçi! Benım elektrık ısım vardı ama cagırdıkları ustada oyle cat pat degıl ısını bılen bırıydı! cozdu ve gıttı! gayette makul!
Şayet gitmek isteyen arkadaşlar olursa benım İsmim ferhat. Forumdan kırmızı punto fun lı arkadaş yonlendırdı dersenız dahada yardımcı olurlar foruma ozel olarak! Ikı adette resım cektım tabelaya yabancılık cekmemenız acısından!
Yer imleri