BİR HAYAT'IN MAHVOLUŞU.......

Fiat bravo model Aracımı 1 ay önce Topkapıda'ki Fırat oto'ya, sağ arka kapıdaki ufacık kılcal bir çizik olduğundan dolayı lokal boya atılması ve kırık sinyal kolumun da değiştirilmesi için bırakmıştım. maalesef ki dün hayatımın ve tüm planlarımın bir anda mahvolmasına sebep olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Evleneceğimden ve bu hafta ev alacağımdan dolayı aracımı uzun uğraşlar sonucu satıyor iken Satış esnasında bir anda alıcı ile beraber sağ arka kapının gün ışığında mor olduğunu fark ettik. Siyah ile beyaz net gözle görülebilen bir renk tonu ile.... kepaze ve yalancı durumuna düştüm resmen...lokal boya olduğunu söylediğim kapının, komple boyalı olduğunu çıplak gözlerle görebiliyorduk ikimizde...Bu durum satışımın fiyasko ile sonuçlanmasına sebep oldu
Aracı dün Fırat otoya götürdüğümde ilk gelip ilgilenen şahsın ( üretime bakan ismini bilmediğim yaşlı bir bey ) aracımı karanlık güneşin görmediği kör bir noktaya çekerek küstahca kapının sadece lokal boyandığı aslında fazla abartılacak bir durum sorun olmadığını söylemesi... ve ardından servis müdür'ü Cenk bey' in gelip kendisinden ise araç kapısının komple boyandığını ve böyle hataların olabileceğini duymak bir anda şok oluşuma sebep oldu....aynı fiyasko yu beraberinde aracımı aldığım gün sinyal kolumda yaşadım.. farklı bir bravo modelin'in sinyal kolu takılıp neden bunu taktınız diye çalışanlara sorduğumda ise ; "olsun daha üst model'e ait bir sinyal kolun oldu" diyip sırıtmalarıydı karşılaştığım durum.. Cenk bey bu rezil durumu aracımı servis yerine tekrar bırakarak ve bu durumu kapıyı tekrar boyarak aracı bir kaç gün içinde teslim edebilceğini ardından ise "aracı alacak arkadaşı da arayıp 1 - 2 bin lira düşürüp satarsınız sizde" bu durum çözülür demesi Fırat oto'nun ve kendisinin en büyük ayıplarından idi... öteki bir durumda ise aracınızı biz satabiliriz deyip 2. el satış değeri 33-35 bin TL olan ve 28.500 TL' ye satıcağım aracımı Fırat oto'nun hatalarından kaynaklı satamadığım aracıma 25 bin TL verebileceklerini söylemeleriydi..Mağduriyetimden dahi kar elde etmek amaçlı bir satış gerçekleştirmeye çalışmaları hayatıma ve tüm planlarıma atılan en büyük ve en can yakan darbeydi..