Carbon Clean de yapıldımı ?
garantinin iyi yanları bu ücretsiz değişimlerkötü kısmı serviste parça + işçilik ve toplam fiyat
![]()
Merhaba
Aracım 38.500 km de, yola çıkacağım icin yaptırıp aklımda kalmaması icin bakım yaptıdım.
Aracımı bu sabah küçükyalı birmot a götürdüm.
Şikayetlerimi yazdılar. Arka kapı sesi, tavanda leke, sol önden gelen sesi(çukurda), frenlerin de zayıfladıgı hissedilmeye başlamıştı,
Balatalar değişti, arka kapı gergileri değişti, bakım yapıldı, tavan için hemen sipariş verildi 8:30 da bıraktım 11:30 da aldım aracı.
Çok memnun kaldım çok da rahat ettim, dışardan kapak almıştım onlarıda taktılar sağolsunlar..
660 tl 6 taksit...
Carbon Clean de yapıldımı ?
garantinin iyi yanları bu ücretsiz değişimlerkötü kısmı serviste parça + işçilik ve toplam fiyat
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Evet yapılmış. Benim en çekindiğim yer city
Başka yerde de birsey çıksa değiştirmemek için düşünmüyorlar, hemen değiş ve yürü![]()
En hoşuda tavan değişimi oldu, tertemiz tavan takılacak![]()
geçen hafta manisa da yetkilide 40000 yaptırdım aynı km de balata değişti karbon temizlemede yapıldı 549 tl ödedim ama karbon temizlemeden sonra araç biraz yakmaya başladı. . ayrıca benim de göğüslük değişti ben kırmama rağmen iyi niyetlice hemen değiştirdiler. .dedim göğüslük çatladı bakalım dediler değiştirdiler sorgu saulsizfiat servislerinin bu yönü mükemmel
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri