imkanınız varsa yetkili servis en iyisidir. en azından yapılan işler garantili.
Aracımın garantisi 1 ay sonra bitiyor , fren balatalarımın da değişmesi gerekiyor ben şimdi serviste mi yaptırıyım yoksa tamirci de mi ? 2010 Punto evo
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
imkanınız varsa yetkili servis en iyisidir. en azından yapılan işler garantili.
FIAT LINEA 1.3 EASY
fren balatası garantiye girmiyor.benim garantinin bitmesine de 5 ay kaldı.aslında araca bi yerde check-up yaptırıp nesi var nesi yok öğrenip ona göre servise gitmek lazım
arkadaşlar benim aracımın garantisi 6 gün önce bitti bu garantiyi uzatamıyormuyuz ben hep servise gidiyorum yine gidicem söz falan versem dışarıda bişey yaptırmıycama dair uzatılmazmı garanti? fark versek 100-200 tl neyse garantiyi uzatsak..
Arkideşlerim ben de 2011 punto evo sahibiyim kılımdır titizimdir fiat servisleri beni sevmez ben de onları sevmem ancak aracımı da fiat servisinden başka bir yere götürmem.Çok araştırdım çok mıncıkladım aracınızın garanti bitimine 1 gün kala bile garantisini uzatabiliyorsunuz.Garanti bittikten sonra uzatamıyorsunuz.Aracınızın garantisini uzatmak için bazı prosedürler var.En önemlisi de aracın belirtilen periyodlardaki bakımlarının yetkili serviste yapılmış olması.Eğer bu şarta uyuyorsa aracınızın garantisi uzayabiliyor.Benmki yıllık 550 liraya uzuyor.Kasko gibi düşünün garantisiz binmem asla.en azından 2-3 yıl daha uzatıcam.
Not : Fren balataları gibi parçalar garantiden değişmiyor.Periyodik bakımlarda ztn onlar fiyatlara dahil değişimler.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Garanti uzatmak yada son demlerinde yetkili servise gitmek bence avantajlı bir durum değil.Kaldı ki balata değişimi dediğiniz basit bir olay eliniz yatkınsa siz bile değiştirirsiniz.Sonuç olarak yekili servise gitmem garantisini de uzatmazdım.
2011 puntom var genel kontrol amaçlı bir önceki bakımda yetkili servise götürmüştüm ama ondan sonraki işler için sanayii![]()
tabikide bu senin görüşün ama sana önerim 50-100 daha ver servise git.satarken de sorun yaşarken de kafan rahat olsun.Ayrıca yakın bir zamanda aracın 1 günden fazla serviste kalması halinde kiralık araç hizmetini sunacak Fiat servisleri.
aracımın beyninde çatlak çıktı. ve bin defa servise girip çıktı bu şikayetten ötürü. garanti kapsamında hiçbirşey yapılmadı. dışarda açılmıştır bizde böyle bir şey olmaz dediler sadece. 110bine kadar bütün bakımları yetkili servis ve aynı yerde yapılmış. boşa para akıtmak. kılıf her zaman buluyor adamlar.
Sakalım çok , sözüm yok !
2008 Fiat Grande Punto 1.3 multijet dynamic 90 hp Dualogic
2007 Seat Altea 1.6 Staylance 102 hp
2011 punto evom var Aralık ayında garantim bitecekti 10 gün önce 899-TL ye 2yıl uzattım.2015in Aralık ayına kadar garantili artık aracım.Garantisiz araç kullanmak büyük risk bence...
benim gp um garantisi gelecek ağustosda bitiyor ben ocak ayında 830 tl ye iki yıl daha uzattım.
sürekli bakıma girdiğim özkar servisi aradım 1 yıllık 770 tl 2 yıllık 950 tl dediler uzatabilirmişiz garantiyi kdv dahilmiş bu parayı kendileri değil fiat genel merkez alıyormuş öyle dediler bakalım kavga dövüş edicez artık malum araçta skydome var ve start stop var sağ solu belli olmaz bu nalet teknolojinin![]()
tabi verdiği araçta dandik uno bizim burda arkadaşın bravo su serviste kaldı 6 gün ve arkadaşa verdikleri araç 99 model uno sx dibence garanti tamamen kandırmaca garanti bittikten sonra iyi bir özel servis ile devam derim ben ( kurumsal servisler veya speedy - bosch car service vs.)
oha unu mu verdiler yok artık ; ) bana uno verseler nolur acaba![]()
vallahi ankaradaki birmot servisi linea veriyo.ellerinde araç yoksa gidip kiralıyorsun, parasını ödüyorlar.
Bilemedim şimdi .. bende garantiyi uzatmayı düşündüm ama 2 sene için 1000 lira veremem açıkçası , çünkü bir sorun olunca kullanıcı hatası deyip sıyrılacaklar. Sonuçta aracım daha 30binde çok da sorunlu bir araç da değil ..
Bosch car servis yetkili servisten 50-60 lira daha uygun fiyat verdi .. Yetkili servis 200 civarı diyor , bosch servis 140 civarı diyor . Nediyorsunuz ??
Davutpaşa - topkapı mengerler servisi
Ne güzel garanti bitiyor işte.. Git ekonomik fiyatlarla dışarda yaptır....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri