Kıllanan adam:toot0000:
Printable View
Kıllanan adam:toot0000:
Ben de arabamı Tan Oto'dan almıştım. Teslim almadan önce yaptıkları özensiz boya koruma işlemi ve ardından kapı ayarına gittiğimde yaptıkları baştan savma açıklama sonrası servis için notumu vermiştim. Bir daha da uğramadım. Kavaklıdere'den memnunum, bütün işlemlerde oraya gidiyorum .. Kartaş Maltepe yi de buradaki tavsiyeler üzerine deneyeceğim.
Her türlü sorun, bakım ve can sıkıntısında Kavaklıdere'ye gidiyorum.
Maltepe Kartaş ile ilgili çok güzel şeyler okuyorum ama Konya Yolu Kartaş nasıl derseniz 1 kere gittim daha da gitmem...
Tan Oto hakkında forumda çok fazla şey görmedim ancak buluşma ve toplantılarda oldukça fazla şikayet olduğunu hatırlıyorum. Zaten giden 1 kere gidiyor.
Bir akşam sağnak yağmurda silecek motorum arızalandı, deli gibi de yağmur yağıyor.
Saat geç olduğu için müşteri hizmetlerini aradım, nöbetçi servisi bağladılar hemen, tesadüf o gün de Tan Oto nöbetçiymiş.
Ben: Konya Yolunda ...... benzinlikte kaldım, silecek motorum arızalandı, inanılmaz yağmur yağıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Tan Oto: Aracı getirin bakalım :D
bende ıkı gun once tran otaya gıttım dıreksıyon motoru arıza yapmıs degıstırdıler sımdı ıcıme dert oldu acaba degıstırmemışlermıdır tan otoyu kımse begenmıyor yetkılı servıs degıstırmemezlık yapmaz ınşallah fren arızası var sımdıde nereye goturecemı sasırdım tavsıyelerı beklıyorum
Selahattin abinin lafının üzerine laf edilmez....