Doğrudur bora evoda var.
Printable View
Aracım 2006 dynamic..
Bu arada bugün Kayseriden geldim.CC yi doya doya kastırdım tabiri uygunsa :) Yakıt tüketimim 100 - 110 km hızla 4.5 lt. Bu CC yi kullanmak süper bişey.İlk kez CC li bir araç kullanmış oldum.Yalnız hız azaltma pek kullanışlı gibi durmuyor.Hemen hızı kesmiyor ve yokuş aşağı inerken pek bir faydası olmuyor.Yani hepsi belki öyledir ama dediğim gibi ilk kez bu donanımı kullandım.
bilmezmiyim abi :)
Şu açtığım konu herşeyi anlatıyor zaten :
https://forum.grandepuntotr.com/gene...zdesi-evo.html
abi benim araçta esp var ? 2008 model active plus die geçiyor. asr hild-hold-ebs-esp olan model. Bende tesisatı varmıdır? yada o ışık zımbırtısı? :)
bir ara uğra 2 dk kontrol edelim var diye biliyorum ama bu akşam net olarak haber veririm
Oncelikle hayirli olsun yeni ksa linea urbanim var acaba onada uygulayabiliyomuyuz bu islemi
Ahan da şimdi gidiyorum abimin yanına Gelsin CC :D
bey, evo dynamice takıldığında gösterge ekranındaki cruise kontrol aktif ışığı da yanıyor o zaman, yani sistem tüm özellikleriyle çalışıyor doğrumudur?
Bunu sıra bana gelene kadar senin neler var neler ıslatacak :D :D
Bu arada Levent ßen ;)
Sen evden çıkabilirsen ben yıkarım abi merak etme :D
Hayırlı olsun. Bende bağlatalı 15 gün oluyor. İzmirde a bağlattım Bartına gelene kadar kullandım. Çok arahat oluyor ama 19 gündür elimi sürmedim :D sürekli şehir içi gezen biri için gerek yok
Arkadaslar an itibariyle cruise bağlandı aracıma göstergede ışık yanıyor yol bilgisayarı cruise control on-of diye uyarısını da veriyor hersey çok süper şiddetle tavsiye ederim...
Tuning forewer ;)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde kullanın. Forum tek tek CC leniyor :)
Hayırlı olsun darısı başımıza...
Teşekkürler cidden darısı olmayıpta isteyenlerin başına.
hadi hayırlı olsun :)
Abi hayırlı olsun müsait olunca şu gösterge yazılımını kopyalayalım ya :)
Sent my iPhone using
Leventim güle güle kullan,hayırlı olsun. Kardeşimin de ellerine sağlık.Bir nöbete gelmedim,döktürmüşsünüz:)
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.
Vayşşş hayırlı olsun. Güle güle kullan kardeşim.
sinyal kolunun oradaki iki delikli koruma kapağından bulabildiniz mi? eski sinyal kolu tek delikli olmuyor cruise controllü sinyal kolunun yerine de merak ettim
fiyatı nedir acaba?