güzelce de oturuyorum ben yakın sayılır gidersen servis danışmanı arkadaşımdır bilgin olsun
arkadaş derken orda tanıştım dışarıdan değil yani reklam yapıyor olmayayım
Printable View
güzel olur serkan senin salamini gotururum burdan koparmiyalim bağı :))
Ozan bey geçmiş olsun..Araç orda duruyor ve size teslim etmiyorlarsa,mutlaka bir sıkıntı vardır..Bu arada yorum yapan arkadaşın pencerisinin alt kısmında ALINTI yazar.oraya basarak,yorum yapan arkadaşın yazdıklarını alıntı yapmış olursunuz...
aracta sıkıntımı var bilmiyorum. ama araj park halindekyen birsey olmaz heralde, diye dusundum fiyat genel budurlugunden tut her yere sikayet ettim, ruhsat imzalanmamis diyor nekadar dogru yana bilmiyorum tabiki ben anlamam aracta bir saatlik vrami ama aldiktan sonra tanidim bir kaportaciya goturup baktircam varmi yokmu birsey diye icim rahat olsun, peki birsey olursa ne yapmam gerek
Aracım P.tesi TR'ye geldi. Çarşamba bayiye. Perşembe 1 günde ruhsat işlemi halledildi. Cumada bendeydi.
sakin olun ilk önce satış müdürü ile görüşün baktın yine çözüm ve aynı tavırlar direk fiatın şikayet hattını arayın ve durumu bildirin emin olun o artis satıcıya geri dönüş yaparlar, buna benzer durumu balkan opelde yaşadık araç ellerinde olduğu halde 4. gün benim araya girip satış iptal para geri alınacak cümlesini kurmam üzerine nedense o güne yetişmeyen plaka-ruhsat işleri 1 saatte hal oldu
sonunda bugun sabah 10 daa aradilar aracinizi teslim alabilirsiniz diye o dengesiz musteri temsilcisi ::)) bende bu karda almayi dusunmuyorum :))
yeni arabanız hayırlı olsun...bende kasım ayında birmottan fiyat almıştım, 46,000tl den aşaya inmemişlerdi, aynı aracı başka bayiden 43,750 tl ye almıştım... 20 gün önce kış lastiklerimi birmottan aldım en azından lastikte fırsatçılık yapmadılar piasada lastik bulunmazken, dandik markalar 200 tl den satılırken pırellı snowcontrol lastiklerin tanesini 165 tl den almıştım..
Ben linea aaracımı kartaş dan alırken pazartesi siparişi ile kaporasını verdim. perşembe akşamı araç bayiye geldi. cuma akşamı kalan parasını verdim aracı teslim aldım.Bu gibi işlerde önce biraz kapora verip aracı teslim aldıktan sonra ödeme yapmakta fayda var.