herkese öncelikle iyi akşamlar.
1,4 fire dualogic aracımın yıllık bakımı gelmişti.geçen yıl gökere ödediğim 450 tllik bakım ücretinin acısı hala içimdeydi.bu nedenle öncelikle iş adresime yakın olması ve aracımıda oradan almış olmanın verdiği duygusallıkla gürses otoya gittim amma gitmez olaydım.fiyattan gram inmediler birde araç lpgli deyince zaten lpgli araç kabul emiyoruz siz en iyisi Deha'ya gidin dediler.şikayet hakkım saklı kalmak üzere bu çok para kazandıkları için artık yeter diyen ve müşteri beğenmiiyoruz havasına girmiş firmadan derhal ve bir daha kapısından girmemek hatta kimseye tavsiye etmemek üzere ayrılarak Deha'ya gittim.Zaten daha önce lpg için gittiğim servisdi.yeri bana ters kalması nedeni ile aslında terch etmemiştim.Neyse servise girince beni bayağı iyi karşıladılar.122 tl ye hem bakımı yapıp hemde kredi kartı ekstreme pozitif katkı sağladılar.Başta Timur usta olmak üzere çalışan herkese teşekkür ediyorum.fiyatın ucuz olmasının nedeni opar olio 10w40 yağ kullanmaları.siz yağınızı kendiniz götürüseniz veya farklı yağ talep ederseniz fiyat 180 tl gibi olacaktır.elim dar olduğu için yağı çokda önemsemedim zaten. öte yandan opar ciddiyeti belli bir firma.Deha Otoyu herkese tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Yer imleri