Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 21 ile 36 arası

Konu: Servis Rezaleti (Trak Otomotiv)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 01/08/2009, 13:21

Sebep
    Reklam.

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

hoşgeldiniz öncelikle
    ilk mesajınızda konuya böyle direk girmeniz ilginç

3. Bu mesajı için 2 kişi Erdem Bozdağ'ye teşekkür etti:

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

bugün bir tahuflık var forumda..tek atıs ve yine on ikiden hort...

5. Bu mesajı için 2 kişi batuhann80'ye teşekkür etti:

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

servis yetkililerinin buraya gelip üye gibi yazmaları hiç hoş değil hemde daha çok antipati toplanmış olunuyor.

servis çalışanıyım gel sorunu halledelim bir hata olmuştur diye cevap yazılsa amenna...

7. Bu mesajı için 2 kişi HasanAliz'ye teşekkür etti:

batu fes
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı bankaci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servis yetkililerinin buraya gelip üye gibi yazmaları hiç hoş değil hemde daha çok antipati toplanmış olunuyor.

servis çalışanıyım gel sorunu halledelim bir hata olmuştur diye cevap yazılsa amenna...
    bencede selen nin msj silinmeli reklam kokuyor buram buram....

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Alıntı batuhann80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede selen nin msj silinmeli reklam kokuyor buram buram....
    +1910

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

İlk defa olmuyor google da tırak otomotiv veya trak otomotiv diye aratınca on sıralarda cıkınyor bu başlık, bu tip üyeliklerde oluyor haliyle.
    StrucTuraL EngiNeeR

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ufuk Köseoğlu
    GranDePunto37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Öncelikle geçmiş olsun . normalde öle bir hata oldugu zaman parçanın yenisi takmak zorundalar sanırım eğitim eksikliği olsa gerek veya duyarsızlık . normalde servislerde aracınızı kendi aracımız gibi bakıyoruz bundan şüpheniz olmasın saygılarımla ... tekrar geçmiş olsun

SELEN KOLUN
    SELEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar sizler görüşlere bu kadar mi kapalisiniz tirak otomotiv çalişani değilim ama olsaydimda bunu saklamazdim siz şuan onlara cevap hakki veriyorsunuz ben yorumumu söyledim konuyu gördüğümde formu bu şekilde kullanmaniz çok elit değil açik görüşlü bir nesil olduğumuzu saniyordum çok merak eden varsa kendime ait bir bebek giyim mağzam var beklerim )) yazimi sildiğiniz için yazma ihtiyaci duydum ve yakiştiramadim bu form erkeklerin girdiği bir form haline gelmiş sanirim ve bir yanlişi daha düzelteyim tirak otomotiv poyrazin enrikonun çikan elemanlarinin açtiği bir yer değil sedat bey adina bir beyefendiye ait bilmeyenlere... Ama sizin adiniza çok üzüldüm hiç centilmen değilsiniz bayanlara karşi ..İSTERSENİZ BUNUDA SİLEBİLİRSİNİZ

murat değirmenci
    muratde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BYZ 84
    Edilen teşekkür: 124

Alıntı SELEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizler görüşlere bu kadar mi kapalisiniz tirak otomotiv çalişani değilim ama olsaydimda bunu saklamazdim siz şuan onlara cevap hakki veriyorsunuz ben yorumumu söyledim konuyu gördüğümde formu bu şekilde kullanmaniz çok elit değil açik görüşlü bir nesil olduğumuzu saniyordum çok merak eden varsa kendime ait bir bebek giyim mağzam var beklerim )) yazimi sildiğiniz için yazma ihtiyaci duydum ve yakiştiramadim bu form erkeklerin girdiği bir form haline gelmiş sanirim ve bir yanlişi daha düzelteyim tirak otomotiv poyrazin enrikonun çikan elemanlarinin açtiği bir yer değil sedat bey adina bir beyefendiye ait bilmeyenlere... Ama sizin adiniza çok üzüldüm hiç centilmen değilsiniz bayanlara karşi ..İSTERSENİZ BUNUDA SİLEBİLİRSİNİZ
    hanımefendi diyerek başlayalım o zaman.serviste yapılana bir çözüm bulabilecekmisiniz ki bu kadar yanlı bir tutum sergiliyorsunuz.bizim aramızda öyle arabasında yanık olupta gidip servisin üzerine yıkacak insan yok malesef.biz serviste oldu diyorsak serviste olmuştur.ayrıca trak otomotivde çalışan arkadaşlara cevap hakkı doğuyor buyursunlar üye olsunlar cevap versinler kendileride bu konunun burada konuşulduğundan haberleri var.neden gelipte üye olup cevap vermiyorlar.buda düşündürücü değil mi.allahtan kendini bilen elle tutulur bir kaç servis var izmir dede rezil ziyan olmuyor arabalarımız.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

batu fes
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

ilk defa görecegim bir yere gidiyordum,,,ama millet geri dönüyordu...demek benden önce görenler olmus bu yeri ve yolu...

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Selen hnm. oncelıkle hosgeldınız.olaya yanlıs acıdan bakıyorsunuz.forumumuza uye olmussunuz, daha ılk mesajınızda kendınızı tanıtmak yerıne konuya dırek gırerek sozkonusu servıs hakkında yorumlarda bulunmussunuz.sonucta sanal ortamdayız, bızlerıde bu konuda hos karsılamanız lazım.hıcbır yonetıcı arkadas durduk yere kımsenın mesajını sılmez.dedıgım gıbı ılk once kendınızı tanıtıp daha sonra bu sekıl bır mesaj yazsaydınız, kımse sızın mesajınızı sılme gereksınımı duymazdı.burası herkese acık ozgur bır forum.ancak daha ılk mesajından bırcok uyenın negatıf dusuncelere sahıp oldugu bır servıs hakkında, savunma tarzında yaklasmanız ınsanların zıhınlerını bulandırabılıyor.sonuc ıtıbarıyle burada kasıtlı yapılmıs bırsey yok.her forumun oldugu gıbı forumumuzun da belırlı kuralları var.bunları gozardı etmedıgınız surece, hıcbır mesajınıza mudahele olmaz.keyıflı forumlar...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

18. Bu mesajı için 3 kişi mustafaf'ye teşekkür etti:

batu fes
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

biz size yakıstıramadık size hakaret eden olmadı,ama cümleleriniz masallah sivri uçlu...
    aramızda bayan üyelerimizde var gayet aile ortamı tadında tutmaya calısıyoruz siz iki senelik konuya balıklama atlıyorsunuz ve trak otoyuda tanıyorsunuz,sikayet mevzusunu ve sikayetleri atlıyorsunuz ama reklam yapmadım diyorsunuz...peki ne yapıyorsunuz??
    yukarda dedigim gibi o yoldan geri dönenlerde var...
    Konu batuhann80 tarafından (08/08/2009 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.

murat değirmenci
    muratde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BYZ 84
    Edilen teşekkür: 124

Alıntı batuhann80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz size yakıstıramadık size hakaret eden olmadı,ama cümleleriniz masallah sivri uçlu...
    aramızda bayan üyelerimizde var gayet aile ortamı tadında tutmaya calısıyoruz siz iki senelik konuya balıklama atlıyorsunuz ve trak otoyuda tanıyorsunuz,sikayet mevzusunu ve sikayetleri atlıyorsunuz ama reklam yapmadım diyorsunuz...peki ne yapıyorsunuz??
    yukarda dedigim gibi o yoldan geri dönenlerde var...
    aynen doğru diyorsun başka servislerinde konuları var neden olnlara yazmıyorsunuz.hemde zamanı geçmiş konular.trak otomotiv'i illaki tanıyor.yoksa dediğin gibi 2 senelik konuya kim yazar.?

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Selen Hanım öncelikle İzmir'li bir bayan olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.

Sizin Tırak otomotiv ile aranızda herhangi bir sorun olmaması veya sizin aracınıza yapılan servis ve bakım işlemlerinde sorun çıkmaması o firmanın çok mükemmel bir servis olduğu veya diğer kişilerin sorun yaşamadığı anlamına gelemiyor maalesef.

Daha önce Balçova'da olmamıza rağmen o kadar mesafeyi kat ederk Tırak Otomotive araçlarını servise götüren biri olarak yaşadığımız olumsuzluklardan ötürü servisimizi değiştirmek zorunda kaldık. Şu an için ben Poyraz Otomotiv veya Merkez Servisi tercih ediyorum diye buradaki hizmetinde mükemmel olduğunu söylemem hata olur.

Daha önceki mesajınızda arkadaşlarımın yazdıkları yorumlara kırılmışsınız fakat ben 2,5 yılı aşkın bir süredir bu foruma üyeyim ve üye olur olmaz ilk mesajında bir firmayı savunan bir tek sizi gördüm. Taktir edersiniz ki bu durumda sizde bizim yerimizde olsanız olaya ön yargılı bakar ve hemen hemen aynı tepkiyi verirdiniz diye düşünüyorum. Keşke bu yorumunuzu kendinizi tanıttıktan sonra farklı bir şekilde yapsaydınız bizde sizi bu şekilde yargılamaz ve incitmezdik.

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz ve yapılacak olan İzmir buluşmasında sizide aramızda görmek dileğiyle iyi haftasonları diyorum ...

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Forumumuza hoşgeldiniz Selen Hanım,

Sizin de belirttiğiniz gibi yeterince açık görüşlü olamadığımız için bir forum ortamında herhangi bir konuda yapılan olumsuz eleştiride genellikle problemler yaşamaktayız.Bu platformda servisler hakkında olumlu eleştiriler de var olumsuz eleştiriler de.Bu konuların açılmasındaki amaç biz üyelerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve servislerin her anlamda daha iyi konuma gelmesi.Bu nedenle olumlu ya da olumsuz eleştrilerde bulunmaktayız.Bu bağlamda siz de görüşünüzü bildirmiştiniz ama sözkonusu mesajın, oldukça eski olan bir konuda -kendinizi de tanıtmamış olmanızdan ötürü- farklı bir nedenle yazıldığı düşünülerek silinmiştir.Bence ilk mesajınız ikinci mesajınız gibi olsaydı ikinci mesajınızı yazmak durumunda kalmazdınız

Umarım bahsi geçen bayi sizin ve diğer arkadaşlarımızın yazdıklarını dikkate alır ve daha kaliteli hizmet vermeye başlar bundan sonra,

Forumumuzun diğer bölüm ve başlıklarını da okuma fırsatı bulursunuz umarım.Ancak bu sayede GPTR ın sadece erkek üyelerden oluşmadığını, son derece objektif ve açık görüşlü bir platform olduğunu anlarsınız,

Tekrar hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
    Konu ABNEW tarafından (08/08/2009 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

25. Bu mesajı için 2 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12