;(
Printable View
;(
Geçmişler olsun tekrardan. Hadi parayı YGS ödedi diyelim. Peki ben şimdi anahtarı verdim içerde karttan parayı çektirdim. FIAT YGS işlettim ama adam Benzin koydu. Benim aracımın orijinalliği nereye gitti? 15.000 TL'lik parça değişen araca yazık değilmi?
Haklısın abi Canın gibi bakıyorsun böyle oluyor inş eskisi gibi olur bi sorun çıkarmazda
Ben de herifler güneş sigorta ile anlaşmalı idi o da farklı bir servisle anlaşmalıydı 5 000 tl verdi sigorta kartasta yapıldığı için tabiki para vermiceksiniz ama adamlar bize gidin dava acın vs gibi konusunca eli mecbur ödedik zaten araç 2ay yattı bir de dava acsak 5-6 ay kalırdı herhalde
gecmiş olsun bir yerde duymustum ama aslı varmı bilmem.dizel araca yanlışlıkla benzin koyulursa depoya 1-2 litre motor yagı koyunca bir sorun olmuyormus
allah göstermesin..pompacının yanından ayrılmıyorum ben...o pompayı ve yakıt tutarını gözümle görüp sonra ödemeye geçiyorum...5 dk fazla beklerim ve bekletirim yine de başından ayrılmam aracın...bir arkadaşın abisinin de başına gelmişti hatay'da benzin yerine mazot koymuşlar...inletmişti benzin istasyonunu valla...büyük geçmiş olsun...
Teşekkür ederim bunların sigortası Anadolu sigorta satarken ne olacak oda aklımı karıştırıyor
Büyük geçmiş olsun ben olsam hayatta bunlarla ugraşmam anahtarları veririm onlara araç onların olsun sıfır bir araba aldırırdım verirdim avukata aracıda çekerdim benzinligin önüne üstüne bir pankart bu araca mazot yerine benzin konuşmuştur bu istasyonda diye bakalım sıfır aracı çekiyorlarmı altına çekmiyorlarmı dünya para kazanıyor istasyonlar ben sıfır araba alacagım onlar 15000 liralık parça degiştirecek arabamda varmı öyle bir dünya bu degişen parçalar hepsi sisteme kayıt edilecek satarken sıkıntı dogacaktır benden tavsiye avukata da ver gerekirse tazminat davası aç satarken edecegin zararıda karşıla derim büyük geçmiş olsun siz siz olun aracın yakıtını konuldugunu görün fişinizi alın öyle ödeme yapmaya gidin valla zor işler başıma gelmedi umarım gelmez.
Ben sürekli opetten almak için dikkat ediyorum. 30 km ilerde veya 100 km ilerde 2 adet opet var gittiğim yerde yaptığım en son iş ağzına kadar mazot sonra eve dönüş :)
Barış allah kolaylık versin ben gördügüm yerden alıyorum sıfır citroen aldım banada opetten al dediler hiç tınlamadım gördügüm yere giriyorum allah sonumuzu hayır etsin :)
Araba bakalım ne olacak servis eskisi gibi olacak diyor iyice gezmen çıktı bakalım ne olck zaten deneme sürüsünde eğer kötü bişey farkedersem en son o olacak ya yeni araba ya kanlı bıçaklı olcz
Fatihim hangi opet bayii, Bilgi verirmisin?
Abi Konya yolu kartasin üstündeki opet bayi