Tamamen bozulmasını bekleme bence götür birazda bastır değiştirsinler.
Printable View
Tamamen bozulmasını bekleme bence götür birazda bastır değiştirsinler.
Selam,
Gecen bayramda benim aracimda da(2011 Punto evo) ayni sorun çıkmışti. airbag, direksiyon tuşları ve korna çalışmadı. Antalya Birmot a götürmüştüm.
Ariza tespitinde araci acmadan Garanti kapsamında parca isteyip tamburu değiştirdiler.
Fakat parça 3 hafta da geldi. Fiat Cagri merkezi ve Birmot u koç personeli olarak sıkıştırmama rağmen böyle. Rica minnet başka bayiden parça çekildi. Fiat musteri hizmetlerinin dediğine göre yurt disından bile gelse 7-10 sürermiş parçanın gelişi.
Sonuc Fiat ve Birmot Musteri memnuniyeti anketlerine 2 olarak cevap verdim.
benimde aynı sorunum vardı istanbulda olsaydnız az çok yardımcı olmaya çalışırdım, tamburun içindeki flex kablonun değişmesiyle çözülen bir problem, onun haricinde kronik bir sorun olmasına rağmen servisler bunu tabiki kabul etmiyor çok yeni araçlar hariç tıpış tıpış insanlara 500-600lira ödetiyorlar malesef...
arkadaşlar öncelikle karakushasan kardeşime teşekkürler yardımcı oldu servise gitme dedi farklı yollar sundu benim vaktim olmadı. fakat şansa buldum bende b.evler kocasinan otosanayide bu işi cok yapmış biri var götürdüm arabayı sarmal kabaloyu değiştirdi. 120 tl aldı cok ama olsun servise 550 vermektense iyidir..
[QUOTE=Ziyaretçi049;743486]Günaydın arkadaşlar,
Geçen hafta aldığım aracım ne yazıkki bana güzel olmayan bi sürpriz yaptı. Aracımın kornası ve direksiyondaki tuş takımı çalışmıyor. Bir elektirikçiye sordum tambur arızalı direk tambur değişecek dedi.
Başka alternatifi yokmu bu işin?
Araç 2008 model Fiat servise gitsem kronik sorun diye değiştirmelerini ARKADASIM ONCELIKLE GEÇMİŞ OLSUN AYNI MODEL BENIMDE VAR PUNTO AYNI SORUNU YASADIM ÖNCE DIREKSIYONDAKI TEYIP TUSLARI BOZULDU SONRA KORNA BOZULDU ARDINDAN AIRBEG B0ZULCAKTI PUNTOLARDA BU SORUN YASANIYOR AIRBEK BOZULMADAN TUSLAR VE KORNAYI YAPTIRDIM SANAYIDE YAPAMADILAR BU İŞİ ELEKTRONİK CILER BAKIYOR ZEMBEREK ARZASI VERIYOR ZEMBEREGI KOMPLE DEGISTIRMEK PAHALI TAMIRINI ELEKTRONİK CILER YAPIYOR SAGLAM ELEKTRONİK CI BULMANIZ GEREKIYOR BEN CORUMDA YAPTIRDIM MASRAF 350 TL TUTTLU HIC PAZARLIK YAPMADIM BILGILERINIZE SUNARIM..
hiç bir şekilde tamirine girmeyin derim. En fazla 2 ay götürüyor verdiğiniz paraya yazık. Osman bey forumda cc taktırmak için ellerindeki çalışan kolu gayet ucuza veren arkadaşlar var keşke bu yolu izleseydiniz. Birde tamir ile ilgili olarak yaptırır yaptırmaz çok iyi ucuz oldu vs. yazmayın bence bir müddet kullanın sonra anlarsınız benim gibi.
Bir iki yorumu okudum.Direksiyon fazla çevirince kablo kırılıyor denmiş.
Bunun nasıl fabrikasyon hata olarak kabul edilmediğini mantığım almıyor.
Kablo demeti zarar gormesin diye cevirmeyip kaza mi yapılsın.
Fiat in bu sorunu ücretsiz gidermesi gerekir.Yarin hepimiz 500,600 mu ödeyelim.