genelde hepsi kötü ama göztepe oto ve kırmak' a kesinlikle bırakılmamalı.
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz Pazar günü Grande Punto arabamla ufak bir kaza geçirdim. Kaza sonrası onarım için servise bırakmak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında önceden memnun kaldığınız/güvenilir hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz?
Ozan
genelde hepsi kötü ama göztepe oto ve kırmak' a kesinlikle bırakılmamalı.
bakımlar için Medos'a götürmüştüm, herhangi bir memnuniyetsizliğim olmamıştı. Onarım/hasar giderme tarafında da sorun yaşamayacağım bir servis arıyorum...
medosa hiç gitmedim daha önce problem yaşamadıysanız yine oraya gidin.Birde bildiğim talip oto var onada bakabilirsiniz
Göztepe Oto ve Kırmak'ta problem nedir? Paylaşır mısınız?
forumu biraz araştırırsanız görürsünüz.Gerçi 2 servisten memnun kalanda olmuştur.Benim 2 servislede tecrübem çok kötüydü
öneri için teşekkürler. Tavsiyede bulunacak başka kimse var mı?![]()
küçükyalı birmot
Konu erosistanbul tarafından (26/09/2012 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.
Medos iyidir.
Birmottaki 5000 sirket aracindan sana sira gelmez. Gelsede ozenli bir calisma yapmiyorlar. Bastan sagma yapip verirler.
Aracini bile kaybedebilirler. Tecrube ettim birmotu tavsiye etmem.
Saygilar
Sent my iPhone using
göztepe oto tavsiye ederim.hasar danışmanı nuray hanım0530 401 83 53.benim lineaya çarptılar geçende.kısa sürede aldım arabayı.işçiliğide güzeldir.memnun kalırsın bence.geçmiş olsun
Göztepe otoyada gittim , medosada ikisindende memnun kaldım. Fakat medos fiyatı daha uygun.
Bende Arma otoyu tavsiye etmiyorum. Göztepe oto fena değil gibi bakalım Nuray hanım sağolsun çok ilgili. Benimde aracım cuma günü sağ taraftan bir hasar aldı bugün exper gelicek çıktıktan sonra Göztepe oto ile ilgili görüşlerimi net belirtirim. Ama daha önce ufak tefek şeyler için gittiğimde yardımcı oldular anlattılar ettiler baştan savmadılar yani.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri