40.000 bakımı serviste o kadar mı tutuyormuş?
Topçuoğlu'na git abi, alfa-jeep bölümünde servis sorumlusu kemal var, selamımı söyle ve bi fiyat al istersen...
arkadaşlar gaziantep te tavsiye edebileceğiniz bir fiat özel servisi var mıdır? 40000km bakımına yetkili serviste 500 600 lira bayılmak istemiyorum da
40.000 bakımı serviste o kadar mı tutuyormuş?
Topçuoğlu'na git abi, alfa-jeep bölümünde servis sorumlusu kemal var, selamımı söyle ve bi fiyat al istersen...
Tam yerine geldin hocam.Sanayide topçuğlu servisinden ayrılan cahit usta ve diğerinin adını bilmiyorum iki ustanın kurduğu fıat özel servisi var.Adamlar yedek parçasından işçiliğine kadar servis mantalitesine göre hareket ediyorlar.Her aracın servis gibi kaydını tutuyorlar.Yedek parça bölümü ve müşteri bekleme salonları var.Aracımın 60000 bakımı+triger değişimi ve 100000 bakımını burada yaptırdım.Fiyatları işçilik kalitesi ve hizmetine göre çok iyi.Ben iki seferdir gidiyorum gayet memmunum.Her yönden bire bir servis gibi olmaz tabi ama fiyatına göre çok iyi bir işçilikleri ve servis hizmetleri var.Serviste 900 tl denilen 60000 bakımı ve triger değişimini 340 tl ye yaptırdım.Gatem kavşağından girdiğinde ilk ışıklardan sağa döndüğünde 20-30 metre ileride sağda.
100000 bakımda
yağ
yağ filtresi
polen filtresi
hava filtresi
opar marka ön fren balatalar
arka kampanalar sökülüp bakıldı
Toplam 200 tl vermiştim.
Konu ykaya1983 tarafından (15/09/2012 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
Konu yolcu27 tarafından (16/09/2012 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
Hakikatende Gaziantep e de bit çağatay lazımmış
Hala aynı yerde duruyor erkan bey.Bana göre antepte servise gitmeyeceksen gidebileceğin tek yer burası.Çünkü iki ustası topçuoğlundan ayrılan kişiler ve fıat araçlarına bakıyorlar.Adres olarak şöyle tarif edeyim;İpek yolundan küsget(sanayiye)giderken sanayiye dönen kavşağa geldiğinizde buradan dönmeyerek direk devam edin.Yaklaşık olarak 500 m-1 km arası devam ettikten sonra gatem kavşağına dönen (sebze-meyve haline dönen yol) köprülü kayşaktan sağa dönün ilk trafik ışığından da sağa dönünce 15-20 m ileride sağda fıat-alfa romeo özel servisi yazan yer.Zaten bu şekilde sorsanız da bir şekilde bulursunuz.Gatem kavşağında bankaların olduğu yer diye tarif ettiğinizde de burada birine sorup bulursunuz.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
aracının garantisi bitmişse şuan 15 günlük urfa önkol serviste yağ ve filitreler değişimi 119 tl bilgin olsun.
dizel aracımın 40000 bakımını kendim yaptım; mazot, hava, polen filitresi ve selenia 5 30 yağı topcuoğlunda aldım .270 tl tuttu
İyi günler gaZiantep topçuoğlundan ayrılan motor ustası vardı ona nasıl ulaşabilirim iyi akşamlar
Ykaya1983 yardımlarınızı bekliyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri