Arkadaşlar bu gün arka kapı gıcırtısı için Enriko'ya gittim. Hemen işlem yapıp 1.5 saatte gergilerin ikisinide değiştirdiler. Takım olarak değişiyormuş. Benim sağ arka kapı ses yapıyordu. Hatta Oto'da yaylarım takılırken sağolsun kardeşimde ikaz etmişti garantiden değiştir diye. Kapılar eskiden daha sert açılıyordu şimdi ise ön kapılarım gibi yumuşak bir şekilde kapanıyor.
gergileri ben de değiştirttim. şimdikiler daha iyi bakalım ne olacak devamında.
otopazarında toyota yaris vardı 2010 onunda arka kapıları öyle bir ötüyordu ki sormayın demekki bu sorun sadece fiata ait değil
en güzeli sürgülü kapı![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
döşemeleri sökmüşler abi. benimde değişti, söküp takarken kompenant takımlarını görmüş bi servis elemanı, abi çok güzel çalıyor bunlar bende alayım aynılarından dedi![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Kapı döşemesi öncelikle vidalardan açılıyor, Sonra kemik yardımı ile kanırtınca çıkıyor. Sonrasında cam açma vs kablolar çıkartılıyor, Sonra servis elemanı işine sadık ise döşemenin içinde kalan kapıya yapışık orijinal pedi t bıçağı ile düzgünce kesiyor, İşine sadık değil ise yırtıp açıyor, Sonra diğer gergiyi çıkartıyor, Gp için üretilmiş olan kapı gergisini takıyor. Evo'lar için üretilmiş olan'ın kapı iç tarafında kalan kısımda siyah kapak var, Yenilerde bu kapak yok, Orijinal olanda Vida var, Yeni takılanda somun ile takılıyor. Bendekilerde hiç ses olmadı bu yüzden bendekiler orijinal.
Ben de aynı sıkıntıdan dolayı götürdüm aracımı servise, 2-3 gün içerisinde parça getirip takacaklar..Umarım iyi olur..
Bende ilk götürdüğümde parça değişicek ancak elimizde yok 1 haftaya gelir haber vericez dediler,1 hafta sonra aradılar gittim o zaman değiştirdiler yarım saat içinde..
Bu degisimi gerektiren ses kapiyi acarken gelen ses mi yoksa cukurlardan gecince gelen tikirtimiydi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri