geçen günlerde aracımın 30000 bakımını yaptırmak için erkay otodan pazartesi günü cumartesi gününe rabdevu aldım sabah 9 da dediler. neyse sabah 9 da gittim arabayı bırakmaya dediler sizin randevunuz yok. ne demek yok diye isyan ederken tamam arabanızı alıcaz yetiştirmeye çalışacağız dendi. tabi ben bi isyan daha sanki kıyak yapıyorlar. bu sefer tamam yetiştireceğiz dendi ve bıraktım. gittim 4 te aldım arabayı. sonra gecen hafta sonu çanakkaleye dogru yola cıktım. malum sıkısık istanbul trafiginden kurtulmuş silivri dolaylarında giderken sanki birden lastik yarılmış gibi araba ses yapmaya başladı. hemen kenara çektim. karter muhafaza ön taraftaki yerlerinden kurtulmuş yere sürtüyor. sadece önden bir vida tutmakta. 2 de tırnak var bende taktım tırnakları devam ettim ancak hızlandıkca on dk sonra cıkmaya basladı. yolda 7-8 kez durup takmak zorunda kaldım en son motorun içinden bir ip geçirdim kartere geçirdim. 60ı geçmeden yolum yarısını o hızda gittim ama uzun zamandır sabrım öyle sınanmamıştı. neyse ertesi sabah arabanın altına yattımbakıyım diyebide ne göriyim tamponun altındaki koca koca altı tane vida yok tamponda sarkıyor. geliboluda sanayide hepsini tamamlattım. karterede birkaç ek vida attılar. dönünce derdimi fiat merkeze yazdım. iki gün sonra servisten arayıp özür dileyip masrafını karşılayalım dediler. bende istemiyorum para falan göker otoya kızıp size geldim demekki yanlış yapmışım dedim. yani iişin aslı eksiksiz yapılsın diye servise verilen onca paranın karşılığı bu oluyor bazen.