Fiyat normal, banada öyle fiyat verdiler. Bujiler dahildi.
Arkadaşlar merhaba. dün servise uğrayıp ilk 20 bin bakımı için fiyat aldım 450-500 arası fiyat verdiler. bu normalmi sizce. arabam Punto evo 1.4 77 fire active. yapılacak işlemler komple filtreler, yağ, balata kontrolleri, far kont. ön takım kont. yakın zamanda varmı yaptıran. eğer yakıtı amorti edebilirsem ankara'da bile yaptırabilirim.
Fiyat normal, banada öyle fiyat verdiler. Bujiler dahildi.
Buda benim beyaz meleğim....
Bana biraz fazla geldi. Kavaklıdereden direk müslüm beyle bi görüşüp fiyat alın.forumdan ve çorumdan olduğunuzu söyleyin.
40 bine fiyat aldım 1.3 dizel için. Göker oto 650, Fırat oto 550 civarı fiyat verdi...
benzinli bakımı için çok fazla değilmi, sonuçta o kontroller dediğimiz kısım gözle kontrol edilecek o kadar, mekanik bir işçilik vs yok,
banada çok geldi o yüzden konu açayım dedim. müslüm beyin nickini hatırlayamadım arkadaşlar var mı bilen.
Ben Cumartesi günü yaptırdım benim araç 1.3 multijet 20.000 bakımı Karbon Clean dahil 400 TL tabi pazarlıkla.
rakam fazla 270-300 tl ye yapılır Ankarada pazarlıkla
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Kavaklıdere Oto Fiat Yetkili Servisi | Ankara
Linkini verdiğim siteye gir sitedeki reklamlarda filtreler+buji+yağ+işçilk 209 tl yazıyor. bu fiyatlar tahminimce garantisi dolan araçlara ama Müslüm bey 300ü geçirmez.
Müslüm bey tel: 0533 233 26 67
Konu ibrahim06 tarafından (25/07/2012 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
haftasonu Tan otoda 20 bin bakımı yaptırdım 350 tuttu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri