Bana düşmez ama bu şekilde ilan açmak yasak forumda.
Arkadaşlar Fiat puntolarınızın sunroof tamirlerini özenle ve garantili bir şekilde yapmaktayız bu sektörde yaklaşık 35 yıldır hizmet vermekte olan ustalarımız ile beraber sizlere kalite standartları açısından 1.sınıf bir işçilik ve 1.sınıf parçalar sunmaktayız.
GARANATİLİ OLARAK PUNTO SUNROOF TAMİRİ YAPILIR.
ÖZKARDEŞLER otocam tic.
AtATÜRK oto sanayi sit.2.kısım 3.sok no:40
maslak /ist
HALİS USTA
İLETİŞİM:0212 286 42 13 - 286 42 01
GSM:0532 215 20 25 - 0535 253 40 51
WEB:Özkardeşler Oto Cam Ticaret
Teşekkürler....
Bana düşmez ama bu şekilde ilan açmak yasak forumda.
biz gp'yi çok sevdik
amaç reklam değil.sunroof arızası sorunu yasayan arkadaşlara yardımcı olabilmek.bu arızayı servisler haricinde bizden başka yapabilen yok.servislerde sıfır ayakları alıp takıyorlar eski ayakları tamir edemiyorlar.üyelerin yararı adına olabilecek bir konu.
amaç reklam değil mi
baya adres falan vermişin,çok uzun ömürlü kalmaz başlık tahminim,hayırlı işler.
tabiki yardımınız için eyvallah. ben de size yardım etmek istedim sadece.
burda yer almanız hem sizin hem de forum için daha güzel olacaktır
Kampanyalar (Dükkanlar) - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu
biz gp'yi çok sevdik
ticari gibi..sırf üyelerin menfaatine oldugunu sanmam ama genede yönetimle iletişime geçseniz iyi olurdu
noone knows that except both of us
güncel...
Yanlis anlamayinda adam adres vermezse nasil yardimci olucak? Bu konudan muzdarip cok insan var bende dahil. Kendi arabami kendim yaptim bende burdaki esnaf sikintili diye. Adam yardimci oluosa fiyatida uygunsa tesfik etmeniz gerek bence. Her ilde boyle bir iki kisi olsa alirken 1500 onartirken 2500 diyen fiat zulmunden kurtulur insanlar.
GÜNCEL
Arkadaşlar Fiat puntolarınızın sunroof tamirlerini özenle ve garantili bir şekilde yapmaktayız bu sektörde yaklaşık 35 yıldır hizmet vermekte olan ustalarımız ile beraber sizlere kalite standartları açısından 1.sınıf bir işçilik ve 1.sınıf parçalar sunmaktayız.
GARANTİLİ OLARAK PUNTO SUNROOF TAMİRİ YAPILIR.
ÖZKARDEŞLER otocam tic.
PUNTO VE DİĞER TÜM MARKA MODEL ARAÇLARINIZIN SUNROOF TAMİRLERİ YAPILIR.
maslak /ist
HALİS USTA
GSM:0532 215 20 25 - 0541 234 35 36
WEB: www.sunrooftamircim.com
Teşekkürler....
GARANTİLİ OLARAK PUNTO SUNROOF TAMİRİ YAPILIR.
ÖZKARDEŞLER otocam tic.
PUNTO VE DİĞER TÜM MARKA MODEL ARAÇLARINIZIN SUNROOF TAMİRLERİ YAPILIR.
maslak /ist
HALİS USTA
GSM:0532 215 20 25 - 0535 491 96 87
WEB: Sunroof Tamiri - Stilo Sunroof tamiri, İstanbul, Tente Tamiri, Kırık Ayna Tamiri - Anasayfa
Teşekkürler....
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri