arkadaslar aklıma bu konu geldi
dizel ve benzinli aracı olanalr araclarını belirterek servise ne kadar odedikleirni bleirtirse diğer arkdaslar fazla odemekten kurtulurlar gecen forumda bile herkes ne kadar odediği konusudna hem fikir deildi madem burada paylaım yapacaz o zaman buraya belirtelim servisin adını ve yapılan hizmetin karşılığı aynı zamanda modifiye eden arkadaslar ne aldıklarını kaca mal ettikelrini yazarsa dah faydalı olur
benzinlide 10 bin bakımı 70 ytl imiş varmı yaptıran ve doğrumu bu fiyat
benim bildiğim tabi yanlış bilmiyorsam benzinlide 10 bin bakımı yok.. benzinlilerde 20 bin bakımı var diye biliyorum..
10 binde diesellerin yağ değişimi var diye biliyorum..
araçlarımızın bakımları ise 20 bin de bir yapılıyor diye biliyorum..
artı olarak ben arabayı alırken servise sormuştum... 10 bin yağ değişimi diesellerde ne kadar diye.. hava, yağ, mazot filtresi ve motor yağı 90 ytl demişti bana usta.. dh de arkadaşlar 70 ytl lerden bahsettiler ama orda sanıyorum filtrenin bir tanesini değişmemişlerdi o yuzdan fiyatda eksik verilmişti.. ama söylediklerimi kesin olarak bilmiyorum.. dediğim gibi bana usta bahsettiğim parçaların değişimini 90 ytl demişti...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
benım yasklaştı sordum 100 dediler (
10000km bakımını yaptırdım. 125ytl tuttu. Dizel
Ben 70 lira verdim yavv hemde 4 taksit.
Sadece hava filtresi değişmedi--temizlendi..
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ben bu hafta alibertide 20000 bakımını yaptırdım balatalar değişmedi 220 tuttu sprey mprey cam suyu cart curt sıktırmadım 30 40 farketti aliberti fena değil kanki olduk hepsiyle
5000 bakımı yada 10.000 bakımı diye birşey yok biliyorum...baktırmak ayrıdır tabi de ...bakımı benzinl,i araçların 20.000km de
evet 20 bindir . ancak motor yeni iken 5 yada 10 binde büyük ihtimalle yag eksilmesi olacagindan bir kontrolden gecirmek faydalidir. ondan sonra 25 yada 30 bakimi yoktur zaten. ama arada bir aracin yagin suyu kontrol edilir , kendiniz de yapabileceginiz gibi ugrasmak istemezseniz servisin önünden gecerken selam verip ugrasaniz seviye kontrollerini ücretsiz yaparlar .
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Ben de 10000 bakımını 100 YTL ye yaptırmıştım geçen ay.
Birmottan 120YTL dediler ya hadi hayırlısı. Yarın servise gidecem bende
benzinli 20k bakimi yaptiran yok mu ? fiyatini merak ettim ben çok yakinda gidecek gibiyim
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Arkadaşlar bugün Birmot Yenimahalle /ank servisine aracımın 10.000 km si için bakıma gittim. Bakım sırasında yapılanlar. (faturadakileri aynen yazıyorum)
Hava filtresi(1.3) DB
Yağ Filtresi (1.3) PN
MotorYağı(5W 40) 2LT PN (2 adet)
Hava filtre elemanı değiştirilmesi (işçiliği yani)
Toplam KDV dahil 91,65 YTL
Araştrıanlara iyi bir bilgi olur herhalde.
Dun Samtaş AŞ de ilk 10000 km bakim icin asagidakiler yapildi:
Hava Filtresi degisimi
Yag degisimi
Toplam 65 YTL
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
bende dizel var gecen ay 20.000 bakım yaptırdım 480 tuttu fren balataları bitmiş
20000 de fren balatası normalde bitmez,ama tabiki kullanıma göre de değişir,yani bitebilir.
Ben 4000km bakımı yaptırmıştım %10 indirimle 82YTL gibi birşey tutmuştu.
Yağ
Yağ filtresi ve
Hava filtresi değişti.(Servis:Kartaş)
evet kesinlikle ediyo fatura da elimde hatta. kalbi olan 20k bakıma girmesin400 tabi bnm opetten %20 indirimim wardı 320 civarı tuttu
10000km bakımına zam gelmiş 150 ytlden aşağı yapan yer yok. Tofaş personel indirimiyle 135 tutucak çok feci zam gelmiş yaaa.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri