hadi ya çok kötü desene...
Yuhhh--o ne yaaa.
10.000 de ne bakımı bi yağ-yağ filtresi devammm.
150 lira :icon_surprised:
20.000 de 500 den aşağı çıkamayız o zaman...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hadi ya çok kötü desene...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Bugün aracımı gecikmiş 10000 bakımına götürdüm tofaş personel indirimiyle bursa birmotta 89ytl tuttu. Tabi benimde ağzım açık kaldı bana 150ytl demişlerdi filan dedim. O en kötü ihtimalle 150ytl tutar dediler. Benim araçta herşey normalmiş.
Bugun Konya Eregldie 20 Bin Fiyatini Sordum Arkadaslar
Değişenler
Buji Hava Filtresi Yag Filtresi Yag Değişii Klima Filtresi
Hepsi Arkadas Lar Maalesef 200ytl Dediler Yandik Ki Ne Yandik
Hafta sonu 20.000 bakımını yaptırdım. 360 ytl tuttu :eek: Balatalar da değişmedi.
BARIŞ
Bu 360 YTL ye hangi işlemler yapıldı?
Fatura yanımda değil. yarın detaylı yazarım yapılanları.
BARIŞ
Bu fiyatta kesinlikle ekstra işlemler vardır.Standart 20000 bakım o kadar tutmamalı...
200 lira bile çok yaw
Demon Driver |Damien|
Dizeller 10.000 benzinler 20.000 de bir bakıma girer. fiyatlar aklımda değil. benim araba henüz 5000 olmadı sanırım.
aralık ayında 20 bin bakımına girdim ön balatalar bitmiş oldukları iddiasıyla değiştirildi. 435 ytl tuttu.
dizellerin benzinliye göre bakım maliyeti çok daha yüksek. örneğin sadece yakıt filtresi 90ytl civarında.
albea 1.3 mj kullanan abim 20 bin bakımını 200 ytl civarına yaptırdı. g.puntonun da balata ve filtresi daha pahalı.
bakalım 40 bin de ne yapıcaz artık...
20000 bakım 250 ytl ındırımlı..SAKARYA SAMTAŞ tanıdık da..diesel..
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
250YTL ve indirimli:icon_smile_screwy:
yaw bakın bu konu cok pelmik oldu ama benzinliler için soyluyom servistede sordum benzinlilerin bakımı 20 bin ama 1 yıl da 20 bin yapmazsan 1 yıl doldurdugunda gideceksin km sine bakmaksızın benzinli arkdaslar dikkat etsin yani yarın sen gelmedin garanti dısı derler bunlar dikkat edelim
yok kerim sana bişey demiyoz yanlıs anlama bunlar derken fiatı kastediyoz
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri