Servise gittim teknik yardım bölümüne açtığım arıza sebebi ile gitmişken 60.000 bakımı yapılsın dedim ama servise son gidişim olsun bu artık, dışarıda yaptıracağım bakımlarımı ve arızalarımı neden servislerden soğudun derseniz öbür konuda açıklamıştım en küçük sorunda parça değişme yoluna gidiliyor ve bakımları dışarıda daha ucuza yaptırabilirim.

60.000 bakımı +ön balata takımı 603 TL tuttu

diğer konuda yazdığımı okursanız anlarsınız niye servise kızdığımı 1 değil 2 değil bu olaylar herkesin başına geliyor alıntı yapayım
Alıntı uLTRa GP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorun çözüldü önce servise gittim saçma sapan gereksiz yerleri değişti ama sorunu bulamadı alternatörü değişelim düzelir dedi.Sorun Alternatörün(şarj dinamosunun) ucunda kayışın bağlı olduğu kasnakmış servis 600 TL+işçilik ile alternatörü değişecekmiş sadece kasnağı değişmek yerine komple değişiyorlar.Ama Coşkun abi her zamanki gibi yetişti yardımıma tekrar teşekkür ediyorum kendisine uygun fiyata hallettik Coşkun abi ile.Ve ayrıca bu olaydan sonra servislerden soğudum bugüne kadar servis herşeyi bilir diye arabanın bakımları serviste yapıldı(garantisi bitmiş olmasına rağmen)hepte kazık yemişiz gereksiz masraf bundan sonra bakımları dışarıda yaptıracağım hem uygun hemde bir parça bozulduğunda tamir yoluna gitmek için servisler müşteriyi ayak üstü dolandırıyor gözlerini para bürümüş