servis fişi
sigorta kutusu:959,75 tl
kablo tesisatı,arka 4351,21
davlumbaz çamuurluk ön sol:91,18 tl
işçilikler 770 TL
%18 KDV:1110,98
Toplam:7283.12 tl
Printable View
servis fişi
sigorta kutusu:959,75 tl
kablo tesisatı,arka 4351,21
davlumbaz çamuurluk ön sol:91,18 tl
işçilikler 770 TL
%18 KDV:1110,98
Toplam:7283.12 tl
:oops0000::shocking:...
özakıncılar ise normaldir!!
arkadaşlar
Edirne Yetkili Fiat servisinin vermiş olduğu 7200 Tl lik teklifi Kabul etmedim ve Aracımı Servisten Oto Kurtarıcı ile alıp Yine Edirne de Mustafa Ustaya(10 Numara pırıl pırıl bir usta)Trakyada bulunan arkadaşlara tavsiye ederim.
Toplamda
230 Tl ye komple tamir ettirdim.Araçla ilgili tüm sıkıntılarım halledildi.Sınırsız çay ve kahvelerini içtim.Çok memnun ayrıldım istenmesi halinde telefonunuda verebilirim.Arızanız olmasada muhakkak uğrayın.Artık böyle usta ve esnaf bulmak neredeyse imkansız.Ben oradayken YUnanistandan ve Bulgaristandan bile arıza için gelen arkadaşlar oldu.Methi TÜRKİYE sınırını aşmış durumda.
Yardımları için Tüm arkadaşlara teşekkürler(Özellikle Coşkun abime)
şaka mı bu ya 30 da 1 i
uçmuş abi o servis ne diim Allah oraya düşürmesin....
arabayla takasa girin bence üstüne para da alırsınız oh mis :D
neyse ki makul bir fiyata çözülmüş sorun. geçmiş olsun
7.200TL nere 230TL nere ve problem giderilmiş.YORUM YOK.
evet arkadaşlar gerçekten yorumsuz
hocam Edirnede Sabri usta vardır elektrik ustası yine sanayinin içinde shell benzinliğin kipa tarafına bakan yerde hemen shellin karşısında lastikçinin yanında süper bir elektrik ustası vardır..bilginiz olsun..Sabri ustanın istenirse numarasını verebilirim ben bu zaman kadar çözemediği bir olaya rastlamadım..
o servise giderim.hepsinin agzina yaparim.
%4une araci yaptirmissin.ayiptir be ya.
10 ay onceki konuyu nereden buldunuz yahu
sent my new ipad
Hortlamış hemde baya sağlam hortlamış .D
:))
230 Liralık işe, 7300 Lira fiyat veren servis o dükkanı kapatsın bence.
garantiden city değişimine gittiğimde bide bana neden aracımı servise getirmediğimi sordu arkadaş nasıl getireyim insanı yoluyorlar resmen ya. takım eksikliğinden yapamayacağım işler dışında sanayiye bile gitmiyorum artık servis neyse de ustalar bile küstürdü artık kendine beni. geçen kış başında aracımın hararet göstergesi marş esnasında tavan yapıp aşağı iniyordu sanayiye gittim ismini hatırlayamadığım bi sensör arızalanmıştır bırak bakalım dediler bırakmadım iiki de bırakmamışım saolsun sitedeki arkadaşlar akü dedi değiştirdim düzeldi. arabayı bıraksam sağını solunu kurcalayacaklar kıl olurum öyle işe zaten