ikinci görüşmemizide yaptık
tüm foruma güzel haberi en kısa zamanda vericez
Printable View
ikinci görüşmemizide yaptık
tüm foruma güzel haberi en kısa zamanda vericez
3. de ağız burun dalacam he gir artık olm :)
hayırlısı olsun coşkun,inşallah düşündüğün gibi olur,forumdaki arkadaşlar da seni ziyaret edebileceği sıcak bir yuvaya kavuşur biladerim...
Bekliyoruz abi hayırlısıyla patlat bombayı:)
beklemede kalın şimdilik
forumda duyurucaz zaten
muhtemelen ayın 15 inden sonra istikamet göztepe oto
HÜCUUUUMMMMMMM!!!!!
ulen olsunda ben yağımı kendim değiştirirm :D
Göztepe oto çalışanları ve hizmet kalitesi ile on numara bir servis...
Arkadaş küçük şehirde yaşamanın dez avantajını yine yaşıyoruz şimdi 1000 km yapıp oraya mı gelelim üzüldüm. Burada orjinal karter koruması olduğunu anlatıp ikna etmek bile çok zor oluyor düşünün gerisini.
Oraya gelme şansımız şuanda düşük ihtimal ama Göztepe oto grande punto orjinal koltuk kılıfları konusunda bir kampanya türü bişey yaparsa en azından sipariş ederiz.
Valla coskun abi 10 numara olur.. Gecenlerde gittim starjeti bilmemeleri forum indirimi yapmamalari sebebiyle yaptirmadim bakimi.. Sen bi basla da parasini gectim starjetin ne oldugunu bilen adam var diye rahat rahat birakayim su arabayi.. Hayirlisi olsun.. Hem senin hem forumumuz icin..
Sent my iPhone using
beklenen haber,valla saldırıyorum valla saldırıyorum
aha hayata dönen bir kişi daha görüyorum,anlaşılan bütün yoğunluk bitmiş :) hoşgelmişsin özlem ablacım
o değil de abi hani benim sislerim :P
.
Vay arkadas, hemen böyle unutulacakmiydik... :cool: :D
İs, güç, koşturmaca derken uzundur giremedim foruma. 21.00 den önce eve gelemedigim için pek net e giremiyorum. Face den cuma kutlamalarımin azlığından da farketmisindir zaten... :D:D
Yoğunluk dısında birşey yok şükür.
haberim var beyza hanım intercıtye geçiş yaptı
yerine de en az beyza hanım kadar güleryüzlü ve alakadar bir müdire göreve başladı
kendisiyle irtibat halinde görüşüyoruz
bu nedenden dolayı benim göztepe otoya başlamam 15-20 gün kadar gecikmeli olacak maalesef
fiat müşteri hizmetleri iki çalşıanın değişimi arasında 15 gün süre olsun istiyor
he bu arada randevu listemin en başına seni yazıyorum ok)=)
Hayirli olsun Coskun'um.
hayırlı olsun Coşkun abi benim evoda yakında 90.000 bakımına gelir Göztepe Oto'dayım çayım hazır dediğin an:)