-
arkadasım yazını birdaha inceledim birmotdaki kaydı nasıl görmezler resmen yalan ya birde zonguldak var ama gideli iki gün oldu görmemleri normal muammer usta diye biri direksiyon kutusuna yağ sıktı ama o form doldurmadı simdi hatırladım neden dersen servislere her yapılan işlemin parasını alamakdıkları için form doldurmadıklarını söyledi torpido gıcırtısına para ödemiyorlarmıs o yüzden cay cumadaki servis onu yazamadı yani formlarda yaptıkları her işlemi yazamıyorlar sor kendileride söylerler her yaptıkları işlemin ödemesini alamadıklarından formlarına yapılanların bir kısmı geciyor
-
vallahi şahinciğim ben onların yalancısıyım.ben formu ortaya koyarak bastırdım bim üyemiz var adınız böyle kötü anılıyor bunun astı astarı nedir.arada bende suçlanıyorum diye üstlerine gidince bana bunu söylediler.yine gelsin ilgilenelim dediler ama bu sikintilari yaşayan bir kişiye oraya git sana yardımcı olacaklar demek abesle iştigal olacağı için bundan hiç bahsetmedim.ama yine söylüyorum elinde argumanların var ise hiç durma önce tofaşa sonra tüketici hakları mahkemesine baş vurmanı senden bekliyorum.seninde dediğin gibi sen yanmışsın başkası yanmasın bari
-
Erkay mı ?
arkadaşlar 2009 yılına kadar erkaydan 4 tane araç aldık,
servet isimli arkadas ayrıldıktan sonra ...
hiç araba alamadık...
ilgilenmiyorlar, adamlara telefon açıyoruz. araç soruyoruz
kasıntı kasıntı cevaplar veriyolar. ne bileyim biz eskiden servet beyi arayınca adam ağzımızdan girip burnumuzdan çıkıp kesin satıyodu ... ayağımıza araç getirip test sürüşüne çıkartıyodu..
şu an araç filomuzu peugeot olarak değiştirmeye başladık ..
servis konusuna gelince servisi şu an çok iyi, bi ara sıkıntıları vardı
komple personeli revize ettikten sonra düzeldi.
ama satış olayı bence çakmış durumda
şuna emin olun en az 3-4 araç kaçırdılar sırf bizden, :welcome:
-
Artik denizde yok firma biter herhalde :)