Uzun bir aradan sonra herkese mrb .Yarın 30.000 bakımına yani yağ değişimi ve ne gerekiyorsa onlar.Aranızda 30.000 için giden varmı.varsa ne gibi işlemler yapıldı ve ücret ne oldu.
merhabalar benim aracım 15 aylık ve 20000 km yi yeni doldurdum
5000 ve 10000 km oldugunda aldıgım yer olan birmot otomotive bakım için getirmek istedigimi soledim ve randevu talep ettim .yalnız servis bunlara gerek olmadıgını soledi ve benden 20000 km olunca servise getirmemi istedi.
bende pek umursamadım . pazar gecesi arabamda motor ikaz ışığı yandı bende yol yardımını aradım trak otomotivden bana dondüler ve baya ilgilendiler bende arabamın bakımını trak otomotivin servisinde yaptırmak istedim gördüğüm ilgiden dolayı...
bu gun servise gidince benden bakım için 290 ytl istediler bakımın dışında arka kapılarda zor açılma problemi vardı ve bi de direksiyondan tam turlarda bi ses geliyordu. bu cevremdeki diger puntolarda da karşılaştıgım bi sorundu. bu da kendilerine soledim .
bu anlattıklarıma ne şekilde yorum yaparsınız servis benden fazla para istedi gibi geliyo birde bahsetiğim sorunların garanti kapsamın da olup olmadıgı hakıında bilgisi olanlar yazabilir mi?
işte fatura işçilik için 80 + kdv alınmış diğerleri para tutmuyo
Konu thorque tarafından (24/10/2007 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
Hiç indirim alamadın mı Hasan? İzmir'de indirimli servislerimiz de vardı...
TIRAK oto ile bi bağlantımız yok abi.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mrb...
Yıllık bakımı(10.000) hafta sonu yaptırdım. Edirnede Özakıncılar servisine götürdüm. Yapılan işlemler:
Yağ Değişimi
Yağ filtresi değişti
Hava filtresi değişti
Toplam 110 YTL. Bu fiyatın 20 si işçilik geri kalanı giderler+KDV...
Merhaba Arkadaslar
bugun yıllık bakımdan cıktı arabam 14721 km de
ve tutar 342 ytl tuttu
on fren balataları bıtmıs artı olarak onları degıstıler yarın faturayı scan eder koyarım buraya
aracımı geçen ay 18000 kilometrede servise götürdüm herhangi bir problem yok dediler.
aracım şuan 21500 de servise biraz geç soksam bir problem olurmu ve servise götürdüğümde ne gibi bakım yapılacak ve ne kadar tutar yardımcı olursanız sevinirim.
Özgür 20000 lik periyodik bakıma sokmalısın aracını.Sanırım 1500km lik bir esneklik vardı bakımlarda...
bencede fazla geçirmemlisin sonra çok zarar açabilir.
Arkadaşlar selam bende hafta sonu PUNTO mu aldım.Bu bakım konusunda benimde kafam karıştı servis 8000 de gel yağına bakalım diyor, bu bana işin biraz ticari olduğunu düşündürüyor.Daha önce bende POLO vardı hiç böyle birşey olmadı.Ya 1 yıl sonunda yada 15000 km sonunda servise gittim.Bunun haricinde hiçte sorun yaşamadım.Şimdi burada 3 sayfa yorumları okudum gerçekten kafam karıştı.Bence 1 yıl veya 20000 km sonunda servise gidilmesi gerekli diğerleri hikaye.Böyle birşey olmasa zaten adamlar 20000km de bakım demezler.
Evet haklısınız ama bu biraz da tercih meselesi. Aracım 17.000'de ve ben 10.000'de yağı değiştirdim ancak bir zorunluluk değildi bu. Aracı biraz rahatlatmak istedim. Benzer şekilde hava filtresini ve polen filtresini de değiştirdim. Şahsen, son noktaya kadar bekleme taraftarı değilim ama söylediğim gibi, bu bir tercih meselesi!
Merhaba,
Ben de 2.el GP alarak aranıza katıldım. Araç diesel 75HP. 2006 model ve henüz garanti kapsamında. Ankarada sevisinden memnun kaldığınız bir servis önerebilir misiniz? Ayrıca sanırım Diesel araçlarda servis ücretleri daha yüksek. Ücretler konusunda deneyimi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Teşekkürler.
öncelikle herkese merabalar.faturalar aynı hemen hemen ben en son 20000km yaptırdım.balatalar kontrol edildi değişmedi 270 ytl tuttu.anlamadığım 80 ytl işçilik yazılıyoo bu çok garibime gitti.ne yaptılardki 80 ytl istiyolar.3 adet filtre sök tak. yağ değiştir tamam 2 saaate surmedi yaptğı iş servisin.bende birascık kavga edince adam lar 50 ytl ye indi işçilik ücretini, sizde dövüşün bence servis ler bundan anlıyo.aracın kitapçığında yazan her şeye baksalar ve kontrol etseler amenna akşama kadar sürer o zaman 80 yt helal hoş olsun...
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
arkadaşlar mrb. 2000 km sonra aracımı 40.000 bakımına götüreceğim.Aranızda 40.000 bakımı yaptıran varmı.Varsa bakımda neler yapıldı ve nekadar ücret aldılar.Kesin olmamakla birlikte en az 250 tutar dediler.Üstünede çıkabilir tahminimce.Birde motoru temizlemek için bir cihaza bağlanıyormuş ve bir maddeyle temizleme yapılıyormuş.Bu konuda bilgisi olan ve yaptıran varmı
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri