Yarın xenon taktırmaya gideceğim birlikte gidelim mi :D:D
Printable View
320 çok gibi... geçen yıl 250 aldılar benden... bu yağı nerden bulmuşlar yine full bilmem ne?
geçen yıl opet dökme kullandılar bana şikayet ettim 500km sonra selenia ile değiştirdiler...bu yıl için 450-500 arası demişlerdi 600 çıkacak gibi...alternatifleri değerlendirmek lazım...
Getirmezler dioduk getirmişler :D Peki şimdi grande ve evo yu birleştirip punto adı altında mı satacaklar net bir bilgi varmı acaba?
Tuncay abi sport getirirlerse değiştirmeye değer ama getirmezlerse gerek yok sonuçta aynı araba sadece tamponları boyalı :D
güzel fakat sadece tamponda renk değişikliği var gibi gozukuyor evodaki siyahlık yok sanirim ama orasıda çok işe yariyor özellikle istanbul gibi kalabalik şehrlerde ufak kazaları belli etmiyor nrmal tamponda olsa boyatmak zorunda kalcagimiz şeyler oluyor genelde çünkü
Böyle siyah siyah gözümüz alışmıştı tam :D
evet 10.000 bakımda ben de ss olduğu için 20 TL ekstra çıkarttılar. bu arada haftaya bana da birmot yolu gözüküyor bugu dan dolayı :(
ayynneenn öleee. Bizim evin orda nalet bi direk var tam önümüzde babamda bende park ederken 2mizde dokundurduk ona :D babamın açık gri,onda hop alttan siyah bi boya çıktı nazarlık diye bıraktık,bende bi meşenin alt kısmı kadar göçük oldu yakından baksan bile göremezsin :D
Arkadaşlar bugün birmottaydım xenon far ve sis için .. Evo 2012 nin sport paketini soranlar için sordum öyle birşey yokmuş :) Ayrıca gitmişken o mavi aracı sordum ne o öyle tamponsuz gelmiş falan diye :D Hadi ya diyor adam dedim öyle satmayın falan gırgırına güldük öyle :)
Ayrıca abarth jant sordum ama bulamadık .. Bunu nasıl temin edebilirim ben ?
ürün budur ;
Redirect Notice