17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Aranılan servis bulundu.!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/05/2008
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1.021
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

    Dikkat Aranılan servis bulundu.!

    Arkadaşlar
    https://forum.grandepuntotr.com/serv...tavsiyesi.html
    https://forum.grandepuntotr.com/serv...a-onerisi.html

    yukarıda verdiğim iki konu üzerinde de konuşmuştuk bugün itibari ile Cevizlibağ Ero Servise gitmiş araçta yer alan sıkıntılarımın (yetkili servisin garanti içinde yapacakları hariç) hemen hepsinden kurtuldum. Bir kere şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki benim gibi bir insana bile tahammül ettilerse sanırım herkese ederler eve geldiğim de hanım bile kimseyle tartışmadan geldiğime şaşırdı. İlgi alaka çok çok iyi, herkes kendi işini iyi bilir ama bana göre işlerinde de çok iyiler rakamsal boyutlar ise yetkili servisler ile tabi ki alakasız derecede uygun. Ortam öyle fiat yetkili servisleri gibi şaşaalı değil zaten olmasına da gerek yok sonuçta sıcak çayımız işimiz yapılırken ettiğimiz keyifli sohbetimiz var yeter de artar.

    İzmirdeki arkadaşları yüzünden artık kıskanmaya gerek yok garantisi bitmiş araç sahipleri için bence gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir servis tüm personel fiat yetkili servisinden ayrılma olduğu için fiat grubu araçlar onlar için çekirdek leblebi.

    Yetkili servis baskı balata için işçilik ile beraber 600TL ye yakın bir rakam çıkartmıştı bunda volan taşlama yapmayıp gerekirse volan değiştiriyorlar onunda rakamı 450TL civarı birde karterdeki ezik için parça ve işçilik albea yağ karteri ile 450TL civarında toplamda volansız 1000TL yi geçkin bir masrafım vardı. Ero servis ise işçilik olarak forum indirimi ile 150TL ye (normalde toplam işçiliği 200TL) yaptı.

    İşçilik dışı masraflar baskı balata(valeo), volan taşlama, ön fren balatası (opar) şansuman yağı(castrol) motor yağı(5-40bp) sıvı conta toplam hepsi 310TL tuttu. Motor yağı 60bin bakımına 3-4 gün sonra gireceğim için ucuz yollu ama baş ağrıtmayacağı için bp seçildi.

    Buradan Ero servis çalışanlarına çok çok teşekkür ederim, yetkili servisin öpe öpe benden alacağı paracıkları seve seve Ero servise verdim helali hoş olsun...

  2. Bu mesajı için 2 kişi skystar37'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Aranan kan bulundu:)
    mrsberna90 tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 43
    Son Mesaj: 26/12/2012, 14:33
  2. Aranan Replica Jant bulundu :)
    Ziyaretçi049 tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 28/05/2011, 03:06
  3. Sonunda aranan kartal bulundu
    gural07 tarafından Spor forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 23/01/2011, 14:04
  4. Aranan gp modeli bulundu!!!
    gurik tarafından Hobi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 02/07/2010, 00:15
  5. Mars'ta 'goril' bulundu!
    narkoz30 tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 04/03/2010, 13:51

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com