*USTA Nickli Üyeden Alıntı
Geçen Cumartesi 1.4 Evo Dynamic Dualogic aracımız 10.000 kilometredeyken yıllık bakıma soktum aracımızı,gitmeden önce 440 lira fiyat aldım,çok fazla gelince Fiat müşteri hizmetlerini arayıp fiyat öğrenmek istedim,Devran denen arkadaş bana değişik servis telefonları verdi fiyatların stabil olmadığını söyledi.
Herkeste fiyat farklıydı,Bağcılardaki Erkay oto en iyi fiyatı verdi 350-380 arası tutar dedi,bende 30 lira neden oynuyor sabit bir fiyat verin sitede yazayım reklamınız olsun zaten telefonunuzu müşteri hizmetleri verdi dedim.
Kesin rakam çıkartalım sizi ararız dediler,ertesi gün aradıklarında fiyat 440 liraya çıktı aniden,sebep sorduğumda servis ücretlerini bilmediğini söyledi Esra isimli bayan (Tırstık diyemedi gariban).
Aracı aldığım bayinin serviside 440 lira çekmişti,sonradan müşteri temsilcisi arkadaş araya girip 400 liraya indirtti bu rakamı.
Değişen malzemeler 3 litre yağ-yağ filtresi-hava filtresi-polen filtresi-4 adet buji.
malzeme hepsinde standart,işçilik zamanı standart ama fiyatlar arasında uçurum var.
Dün telefonla arayarak müşteri hizmetleri ve fiatın hizmetleri için anket yaptılar,her sorularına 1-10 arası puan vermemi istediler verdiğim yanıt hepsine 1 oldu...
Ben böyle berbat bir firma ve müşteri hizmetleri görmedim...
Kendi kullandığım Kangoo için 3.yıl bakımına dizel olmasına rağmen 198 lira ödedim,aradaki farka bakın...