ben 100tl odedim.benimki 24 ayarmis
arabanın kışlık bakımını yaptırmak için sanayideydim bugün. yağ değişimi (5-40) hava filtresi, cam suyu, antifriz, bujiler, fren bakımı. toplam işçilik dahil 160 lira verdim. 4 tane bujiye 60 lira verdim. bu nasıl bujidir ya. çeyrek altın fiyatına buji.
ben 100tl odedim.benimki 24 ayarmis
Bakım yapılan araçlara bakıyorumda,yok cam suyu,yok antifiriz,yok bilmem ne temizliği,yok cart yok curt.
Bu malzemeler dışarıda çok daha ucuz,faturayı şişirmek için ellerinden geleni yapıyorlar anlaşılan.bakıma girmeden bunları tamamlamak lazım diyecem ama onlar başka şeyler bulur eklerler.
servisler maalesef hakanın dediği gibi. cam suyundan 20 Tl ye yakın para almaya başladılar. 40bin bakımına gittim en son yetkili servise. daha da gitmiyorum.
Buji normal galıba 2 yıl once Boshmarka tanesı 15 tl ıdı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
puntonun mazot filtresi en büyük altın bujinin yanında![]()
yahu simdi lancia buji kullanıyorlar ya o degilde bosch kullansak bi sorun olurmu illla onumu kullanacagız. servis selenia yag olmaz dedi sonra garanti bitince castrol koydu bu nasıl iş bu konuda bilgisi olan var mı yoksa bujide de mi ayak yapıyorlar
usta,bujiler normalde kaç bin km'de bir değişmesi gerekir.
20 bin kilometrede bir değişmesi faydalıdır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
valla şu an bu soruyu sorduğum için utandımarabamı inkar etmişim yaaa
benzinli diye biniyorum ben demek ki aylardır
benzinli olmasına rağmen az yakıyo ama
![]()
merak edenlere : t-jet bujılerı 115 tl takımı NGK sadece lancıa ve fıat ıcın uretıyor IKR9F8 modelı.
1.4 fire 77 bg motor için bugün sanayiden
opar kutulu orjinal parçaları aldım
yağ filitresi 8 tl
polen filitresi 15 tl
hava filitresi 10 tl
ngk buji 4 adet 45 tl
toplam 78 tuttu.
75 tl verdim.
yağ nerde peki?
onrky
1.4 starjet 95hp
4 bujiye 70 lira yazmışlardı ve araç daha 11.000 kilometredeydi,çıkanları aldım servisten,tertemizler en ufak yıpranma yok,garanti bittikten sonra kullanırım onları...
E bizim Tjet'lerin bujiler hepten 120TL iscilik haric. Biz ne yapacaz![]()
Oz Büyücüsü
geçen topçuoğlu fiat serviste 4 bujiye 85 lira fiyat verdiler banada biraz pahalı gibi geldi. dışarıda taktırmayı düşünüyorum parçacıdan alıp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri